Targu Mures este un oras deosebit de frumos din Ardeal, iar importanta sa nu trebuie ignorata: este un centru economic, academic si (inter) cultural. Aeroportul din Targu Mures primeste multi vizitatorui zi de zi si este un punct de la care si spre care transportul trebuie sa fie asigurat constant.

Daca aveti nevoie sa calatoriti catre sau de la acest aeroport, contati pe Transferuri de la aeroportul din Targu Mures! Dar mai intai, sa vedem ce inseamna un transfer.

Un transfer este din multe puncte de vedere similar cu un taxi. Este un serviciu de transport personalizat, privat, menit sa va conduca de la o anumita locatie la destinatia aleasa fara intarziere, fara opriri care nu sunt necesare si fara a trebui sa calatoriti alaturi de straini.

Foarte usor de personalizat, Transferuri de la aeroportul din Targu Mures este un serviciu de transport cu adevarat elegant, aliniat la standardele ridicate de peste hotare (de unde isi are originea conceptul de transfer de la aeroport. (Sau de la alta destinatie, va putem conduce la orice destinatie doriti in interiorul Romaniei).

De ce un transfer si nu un taxi? Din cateva motive obiective. In primul rand, calitatea serviciului este net superioara in cazul transferului, unde se folosesc masini de clasa premium sau microbuze. Flota Transferuri de la aeroportul din Targu Mures este reinnoita anual; cat despre soferi, acestia sunt profesionisti care va vor conduce in siguranta si confort catre destinatia dorita.

In al doilea rand, spre deosebire de taxi, tariful serviciului este fix si confirmat dinainte. De asemenea, procesul de rezervare si confirmare se realizeaza simplu si eficient, online. Cum?

Simplu! Se completeaza un formular pe site, se trimite solicitarea, iar noi va vom confirma transferul prin email in cel mai scurt timp.

Dupa aceea, tot ce trebuie sa faceti este sa lasati Transferuri de la aeroportul din Targu Mures sa se ocupe de tot ce tine de transport!