Industria camioanelor si a remorcilor are un impact enorm asupra cresterii economice la nivel mondial. De la camioanele de la clasa 8 pana la platforma, cutiile si camioanele de lucru – plus remorci cu incarcatura – aceste vehicule sunt responsabile pentru transportul unei cantitati substantiale de materii prime, lucrari in curs si a produselor finite catre alte industrii din intreaga lume. Magazinele cu amanuntul, spitalele, fermele, benzinariile, bancile si aprovizionarea cu apa curata sunt doar cateva industrii care se bazeaza in mod constant pe camioanele grele si pe remorcile pe care le ofera industria camioanelor comerciale.

Sectorul de transport al transportului rutier domina usor industria de transporturi comerciale si ramane extrem de competitiv. Camioanele si remorcile reprezinta o parte esentiala a economiei noastre, deoarece mii de dolari de marfuri sunt transportate anual in intreaga lume.

Achizitionarea camioanelor sau a remorcilor este extrem de costisitoare. O alternativa inteligenta la achizitionarea de utilaje noi sau pre-detinute de camioane si remorci este inchirierea. Daf Trucks ofera solutii financiare creative pentru a ajuta la reducerea cheltuielilor fara a va distrage resursele. La randul sau, leasingul comercial de camioane la Daf Trucks va ajuta sa va desfasurati afacerea la nivele optime, economisind bani in fata. Daf Trucks ofera expertiza si consultanta superioara intr-un timp util intr-o industrie masiva si intimidanta. Oferim companiei dumneavoastre cunostintele financiare necesare pentru a excela si a avea succes intr-una dintre cele mai importante industrii ale Romaniei.

In plus, intr-o industrie care se misca constant, angajatii nostri sunt la dispozitia dvs. 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, pentru a va asigura satisfactia si succesul. Lasati Daf Trucks sa revizuiasca nevoile dumneavoastra de afaceri si faceti o cerere de leasing cu noi astazi. Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0372 200 000, pe email la finantare@evwholding.ro sau accesand site-ul www.daftrucks.ro