Azi discutam despre tehnologia LED utilizata de Becuri Led

In primul rand, tehnologia este din ce in ce mai avansata, oamenii prefera aceste becuri LED, deoarece sunt mai eficiente, mai sigure si mai economice. Acestea vor inlocui din ce in ce mai mult lampile cu incandescenta (clasice), lampile cu halogen sau lampile fluorescente compacte.
becuri led
Cel mai important avantaj al acestor becuri cu LED-uri este ca pot atinge intensitatea maxima a luminii imediat, fara incalzire. Acest tip de lumina este placut, nu oboseste, si nu e prea fierbinte si nu contine mercur. In acest fel, consumul de energie este redus semnificativ.

Diferenta dintre tipurile de becuri

Comparativ cu alte tipuri de surse de lumina, noile becuri LED au cu siguranta avantaje in toate aspectele. Fie ca vorbim despre eficienta, consum, scara sau chiar avantaje auxiliare, toate ocupa o pozitie dominanta.

In comparatie cu alte surse de lumina, acestea nu genereaza nicio caldura, deci nu genereaza temperaturi mari si, prin urmare, nu constituie o sursa potentiala de foc.

Un alt mare avantaj este ca, pentru a atinge intensitatea maxima a luminii, nu este nevoie de timp suplimentar. Acest lucru afecteaza in mod direct rezistenta la cicluri repetate de pornire-oprire.

Iluminat cu LED in toate camerele

Iluminatul cu LED-uri poate fi instalat in fiecare camera a casei sau apartamentului dvs. , chiar daca poate nu este primul, puteti crede ca salvati cu adevarat iluminarea cu LED-uri, da. De exemplu, in bucatarie, puteti aseza LED-ul sub mobilier. Asamblarea sa este foarte simpla si pare grozava. Banda LED nu poate fi utilizata doar in bucatarie. Va pot lumina si mobilierul acasa sau si in alta parte. De asemenea, puteti alege o varietate de plafoane, de perete sau atractii in dormitor, camere de zi sau sugari. In plus, exista diferite lumini LED, in fiecare colt, fiecare birou sau noptiera isi are utilitatea. In baie, puteti alege iluminarea cu LED.

Mai mult, spatiul extern poate fi utilizat pentru o lumina externa cu LED. Daca doriti sa economisiti mai mult, puteti alege becuri led de la Electric Concept!