Soarele in conjunctie cu Venus: 3 zodii favorizate in dragoste la sfarsitul lui Martie

Pe data de 26 martie 2021 va avea loc conjunctia dintre Soare si Venus. Acest aspect deosebit de placut ne va influenta aproximativ o saptamana in jurul acestei date. Desi toate zodiile vor beneficia de pe urma acestui tranzit favorabil, 3 zodii vor fi cel mai puternic afectate in sens pozitiv. Sa vedem care sunt semnele zodiacale care vor fi sustinute de catre astre din punct de vedere sentimental.

Sagetator

Pentru nativii acestei zodii, conjunctia dintre Venus si Soare este plasata in casa a V-a. Este de asteptat sa aiba parte de activitati foarte agreabile alaturi de persoana iubita. Petrecerile organizate in aceasta perioada vor fi foarte reusite. Dispozitia sagetatorilor este una de zile mari, iar asta ii face si mai atragatori in ochii partenerului de viata. Nativii singuri au sansa de a intalni pe cineva special intr-o circumstanta legata de divertisment, cum ar fi activitatile distractive de grup sau petrecerile. Sagetatorii sunt plini de idei, creativitatea lor este puternic stimulata si reusesc sa arate celor din jur cea mai buna versiune a lor. Acest lucru nu poate sa le atraga decat avantaje, inclusiv in planul romantismului. Activitatile legate de copii sunt si ele favorizate si nu este exclus ca unii nativi sa se gandeasca la extinderea familiei.

Balanta

Si nativii zodiei balanta vor beneficia ca urmare a conjunctiei dintre Soare si Venus, cu atat mai mult cu cat planeta Venus le guverneaza zodia. Pentru ei, conjunctia are loc in casa a VII-a, casa a casatoriei si parteneriatelor. Prin urmare, balantele casatorite sau aflate intr-o relatie de lunga durata au toate motivele pentru a se astepta la o perioada foarte placuta in cuplu. Armonia domina viata in doi, iar cadourile si rasfatul reciproc sunt la ordinea zilei. Cei singuri au perspective destul de bune de a intalni pe cineva. Mai mult, sunt sanse sporite sa fie vorba de o persoana serioasa cu care sa cladeasca o legatura trainica. Sentimentele sunt exprimate deschis si cu lejeritate, iar relatiile curg armonios.

Fecioara

Cu Soarele in conjunctie cu Venus in casa a VIII-a, casa a senzualitatii, fecioarele trebuie sa anticipeze o perioada intensa din punct de vedere al intimitatii. Cuplurile vor petrece clipe de neuitat, se vor conecta atat la nivel fizic cat si spiritual, iar asta le va intari relatia. Relatiile incepute acum vor avea un puternic impact in timp asupra acestor nativi, fie ca este vorba de consecinte pozitive sau negative. Este necesar sa fie precauti cu privire la motivele inceperii unei relatii. Daca este vorba doar de atractie fizica sau de interes material, ar fi recomandat sa patreze o marja de prudenta. Nu este nimic gresit in a se bucura de pasiunea de moment oferita de configuratia astrala, dar este indicat sa nu aiba asteptari prea mari pana cand nu constata ca relatia trece testul timpului.

TopHoroscop.ro va ofera horoscopul zilnic, al lunii si al anului realizat in functie de configuratia astrala. De asemenea, puteti citi descrierea detaliata a celor 12 zodii.