Bunatatile pentru colegi oferite cu diverse ocazii au devenit o competitie in majoritatea firmelor sau companiilor. Simplele bomboane de ciocolata sau fursecuri cumparate de la cofetaria din colt nu mai au demult efectul scontat in randul celor care se infrupta din ele.

De la bunatati homemade, pana la alegerea unor prajiturele dichisite sau sofisticate, din ciocolaterii de lux, acestea sunt noile trenduri cu care sunt rasfatati colegii la ocazii diverse.

Cosuri cadou pentru colegi la diverse ocazii

Indiferent ca este vorba de Craciun, Paste, 1 sau 8 Martie ori aniversarea vreunui coleg, cosul cadou cu bunatati este intotdeauna o idee grozava pentru marcarea unui astfel de eveniment.

Conceput cu produse eco, bunataturi homemade sau delicatese de lux, frumos ambalate in cosuri de rafie sau pungi ingenioase, acestea reprezinta o idee grozava de cadou pentru un coleg de serviciu.

Bunatati pentru rasfatul colegilor la o aniversare

Vrei sa descretesti putin fruntea colegilor tai si sa-i relaxezi  in timpul programului? Fa-le o surpriza si rasfata-i cu bunatati variate cu sau fara vreo ocazie anume. Daca este ziua ta de nastere si vrei sa-i cinstesti, poti scapa mai ieftin cu un cos cu bunatati comandat de o firma specializata in astfel de servicii.

Cele mai multe cosuri pot fi personalizate si pot contine atat bauturi, cat si sortimente de ciocolata, bomboane si prajiturele cu care sa-ti rasfeti colegii, scapandu-te astfel de drumurile la cumparaturi si de grija de a nu uita ceva de pe lista.

 Bunataturi traditionale de sarbatori pentru colegi

Daca se apropie Pastele sau Craciunul si vreti sa sarbatoriti in echipa aceste evenimente importante de peste an ori, pur si simplu, sa daruiti colegilor o mica atentie prin care le transmiteti cat de mult ii apreciati, bunatatile traditionale sunt cele mai indicate, indiferent ca sunt homemade sau comandate.

Panettone, cozonac, oua rosii, braduti de ciocolata – toate aceste produse traditionale pot aduce instantaneu zambetul pe chipul colegilor tai. Ii poti surprinde si cu cate un cosulet surpriza format dintr-o dulceata romaneasca de fructe 100% eco si  un borcan de miere bio,  produse foarte la moda in conceperea cosurilor cadou in acest an.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.