La alegerea destinatiei pentru calatorie, in primul rand trebuie sa luati in considerare preferintele dumneavoastra. Urmatoarele informatii o sa dezvaluie cine se va simti cu adevarat bine in Cipru si cine nu o sa se plictiseasca.

Cine sa calatoreasca in Cipru?

Ati auzit deja multe despre Cipru, insa inca nu sunteti siguri daca intr-adevar v-ati simtii bine acolo? www.cipru.org este portalul la care puteti sa apelati pentru a afla totul despre Cipru si urmatoarele randuri o sa va ajute ca sa va decideti daca merita sau nu sa investiti intr-o vacanta.

Ca sa stiti daca Cipru este o destinatie potrivita pentru dumneavoastra, va recomandam sa aflati totul despre programele care pot sa fie organizate, astfel veti putea sa decideti daca o sa va plictisiti sau nu. In tara veti avea posibilitatea de a face baie in apa cristalina si sa va plimbati pe plaje interminabile, sa savurati bucatele specifice in localuri si sa va distrati la petrecerile care se organizeaza pe plaje. Cu acest scop puteti sa calatoriti in Limassol, Ayia Napa si nu numai. Daca vreti sa va odihniti cu adevarat in calatorie si sa aflati mai multe despre istoria tarii, Cipru este din nou o alegere inspirata. Exista orase frumoase si curate, insa unde veti putea sa va plimbati fara sa va deranjeze multi oameni sau zgomotul. Cipru este de asemenea, destinatie ideala pentru luna de miere, pentru familii, pentru persoanele care adora sporturile de apa, pentru cei care adora istoria si cladirile vechi sau care vor sa cunoasca o cultura interesanta si bogata. Cu ocazia calatoriilor vizitati urmatoarele atractii:

  • Castelul Paphos
  • Fabrica de Ursuleti in Limassol
  • Panagia Chrysopolitissa