Elvetia poate sa se mandreasca cu foarte multe orase frumoase si renumite, dintre care unul este Zurich. Daca o sa mergeti sa vizitati frumusetiile din Elvetia, neaparat trebuie sa ajungeti si in acest oras, care cu siguranta o sa va impresioneze.

Zurich, o destinatie perfecta pentru calatorie

Elvetia este o tara frumoasa si renumita pentru mai multe lucruri in intreaga lume, ceea ce inseamna ca nu o sa va plictisiti cu ocazia calatoriei, mai ales din cauza faptului ca sunt foarte multe destinatii care asteapta turistii, indiferent de varsta si preferinte. Pe www.elvetia.info va asteapta informatii utile despre tara, iar din urmatoarele randuri veti putea sa cunoasteti orasul Zurich.

Desi Berna este capitala Elvetiei, Zurich este cel mai mare oras din tara, cu mai mult de un milion de locuitori. Zurich este un centru comercial si financiar, deci nu este doar un oras mare, ci si unul important. In orasul aceasta cu siguranta nu o sa va plictisiti, deoarece sunt multe programe la care puteti insa luati parte si de asemenea, exista si multe atractii turistice pe care trebuie sa le vizitati. In primul rand, aceasta destinatie este ideala turistilor care adora cumparaturile, deoarece va asteapta multe magazine renumite in lume. Pentru a putea admira panorama orasului, va recomandam sa nu ratati o vizita la turnurile gemene Grossmunster. Muzeul de Papusi si gradina zoologica din oras cu siguranta o sa fie pe placul copiilor, iar cu ocazia calatoriilor includeti in program si vizitarea altor muzee, biserici si localurile unde va asteapta preparate cu adevarat gustoase. Printre cele mai renumite obiective turistice se numara si urmatoarele:

  • Lacul Zurich
  • Bulevardul Bahnhofstrasse
  • Muzeul Cafelei