In cazul in care citesti acest, exista o mare posibilitate sa stii cat de importante sunt camerele de supraveghere. Acesta este probabil motivul pentru care ati achizitionat un sistem de supraveghere si sunteti gata sa il amplasati intr-o zona buna. Puteti invata repede ca acesta este unul dintre sistemele de baza pentru protectia si asigurarea bunurilor sau a companiei. Cu toate acestea exista multi factori la care trebuie sa te gandesti atunci cand instalezi camere de supraveghere pentru a fi cat mai eficiente.

In primul rand, asigurati-va ati achizitionat camerele de supraveghere potrivite

O multime de persoane cumpara camere de supraveghere din impuls. Acestea vor descoperii probabil ca sistemele de camere de supraveghere pe care le-au achizitionat sunt de o calitate inferioara.  E foarte important sa cumparati camere de supraveghere de la o companie de incredere. In cazul in care descoperiti ca ati cumparat pur si simplu o calitate scazuta la un pret mare mai bine il returnezi si cumperi ceva mai bun.

Descopera locurile bune in care sa le instalati.

Eficacitatea acestor camere de supraveghere se bazeaza foarte mult pe locurile in care sunt instalate. Majoritatea oamenilor le instalaeaza pe usa din fata, astfel incat acestea sa vada mereu daca e cineva in curte.  In acest moment ar trebuii sa va intrebati care este a 2a parte a casei pe care doriti sa o supravegheati. Si mai apoi trebuie sa va ganditi unde sa intalati camerele de supraveghere in interiorul casei.

Cumpara un sistem de supraveghere mixt cu diferite tipuri de camere

De exemplu, ai o arie foarte mare de supravegheat. Aveti o camera de supraveghere la usa din fata, una la usa din spate, si doua pentru supravegherea laturilor. Mai apoi poti avea camere de supraveghere in interior in anumite puncte cheie pentru a vedea cu exactitate fata infractorilor. Cu cat aveti mai multe camere de supraveghere cu atat ve-ti avea cat mai putine unghiuri moarte. Astfel este posibil sa asigurati fiecare centimetru al proprietatii dumneavoastra!

Atasati-l la un video recorder pe care il ascunde-ti

E absolut necesar sa ai un aparat de inregistrare DVR pentru a putea stoca inregistrarile. Depinzand de ce HDD alegi vei putea pastra pentru multe zile sau saptamani inregistrarile. Acest sistem de inregistrare poate tranmite feed-uri live pe internet catre utilizator. Astfel ve-ti putea vedea in timp real tot ce se intampla acasa cu ajutorul unui telefon mobil. Ascundeti sistemul de inregistrare video DVR pentru a nu fi gasit de hoti. Astfel nu ve-ti risca sa pierdeti inregistrarile cand casa v-a fost calcata de hoti. Puteti ascunde si cateva camere de supraveghere si astfel hotii nu vor stii ca sunt supravegheati in interiorul casei!