Desi mobilierul din metal este util in orice industrie, domeniul tehnic necesita un mod de depozitare specific. Drept urmare, alegerea modelului potrivit poate deveni o adevarata provocare. Iata ce caracteristici prezinta un dulap metalic creat special pentru scule si unelte disponibil in oferta Office Class!

Cat de spatios trebuie sa fie produsul?

Dulapurile din aceasta categorie au dimensiunile variate, fiind potrivite pentru toate nivelurile de activitate. In cazul in care esti liber profesionist si abia te-ai apucat de lucru, un model cu un raft ar putea fi suficient. Acesta are dimensiunile de 500x450x1000mm, greutatea sa fiind de 17 kilograme si volumul de 0,22 mc. Interiorul contine o singura polita, iar suprafata superioara este creata pentru asezarea uneltelor, fiind prevazuta cu margine.

Cei care au experienta in domeniul tehnic ar putea avea nevoie de un dulap metalic profesional. Acesta are dimensiunile de 1044x625x1950 mm, fiind ideal pentru atelierele in care volumul de munca este ridicat. Sinele de sertare au glisarea usoara pe rulmenti, existand 3 sertare care pot fi extrase 100% cu capacitate portanta de 75 kg.

Care sunt cele mai importante masuri de siguranta?

Dulapurile pentru scule si unelte dispun adesea de un sistem de inchidere cu doua chei. Pe langa acesta, poate exista si inchiderea in 3 puncte sau un maner prevazut cu gaura pentru lacat. Nervurile longitudinale amplasate pe laterale ofera o rigidizare sporita, iar balamalele interne antifurt sunt ideale pentru a tine la distanta persoanele neautorizate.

Usile trebuie sa fie ranforsate si dotate cu maner antiefractie sau cu inchiderea din doua miscari. Acestea pot fi inlocuite cu unele din HPL sau din MDF, care sa aiba grosimea mai mare. O alta optiune utila este sa adaugi alte tipuri de inchideri, cum ar fi cea cu moneda sau cu cifru. Este necesara si o cheie Master, deoarece aceasta ofera posibilitatea de deschidere a tuturor usilor in situatiile neprevazute.

La ce pret poate fi achizitionat un astfel de dulap metalic?

Un model simplu costa in jur de 764,68 lei cu TVA inclus, fiind disponibil la promotie. Totusi, dulapurile metalice foarte mari ajung pana la 3 198,71 lei. Acestea contin perforatii in interior, precum si zone specifice pentru fiecare produs. De asemenea, structura exterioara este realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate si cu usile intarite. Latimea sertarelor la un asemenea model este de 300mm, inaltimea lor fiind in jur de 145-200mm.

Un dulap metalic este de multe ori livrat in stare complet asamblata, astfel incat nu mai este nevoie sa angajezi pe cineva pentru acest proces si vei economi timp. Vrei sa achizitionezi un model premium? Acesta este disponibil la pretul de 4 960,50 lei si vine la pachet cu o garantie valabila timp de 36 de luni. In cazul in care nu dispui de toti banii, achizitia poate fi efectuata si in 3 rate egale. Procesul are loc prin intermediul sistemului 3d-secure, la oricare dintre bancile agreate de catre magazin.

De unde sa cumperi dulapuri metalice?

Multe persoane aleg sa achizitioneze mobilier din lemn sau din plastic, datorita costurile reduse. Pe de alta parte, un dulap metalic pentru scule si unelte suporta o greutate mai mare si rezista pe o perioada indelungata de timp. Alege un magazin online de birotica si papetarie asa cum este Office Class pentru a achizitiona modelele de mai sus la promotie!