Servicii SEO sigure oferite de Alin Manea

 

Atunci cand vine vorba despre optimizarea site-urilor foarte multi la inceput incearca sa o faca de capul lor, iar o mare parte dintre acestia renunta si apeleaza la agentii de marketing sau la specialisti SEO. Astazi as vrea sa vorbim putin despre aceste servicii seo si la ce sunt benefice. SEO este prescurtarea pentru search engine optimization pentru cine nu stia sau tradus in limba romana, optmizare pentru motoarele de cautare. Acest proces de optimizare este unul foarte complex si trebuie facut pas cu pas, deoarece evitarea unui pas poate duce la un proces gresit de optmizare si nu o sa aveti randamendul dorit.

Servicii SEO sigure oferite de Alin Manea

Alin Manea – expert SEO este unul dintre specialistii seo ce se ocupa singur de proiectele lui fara a avea in spate o echipa. Acesta se ocupa de la redacatarea si optimizarea textului din site-ul dumneavoastra, pana la meta taguri, meta descrieri si poze. Foarte multi dintre voi nu stiu daca stiti, dar SEO este de doua tip-uri: 

  • SEO On Page
  • SEO Off Page

Ce inseamna SEO On Page?

SEO On Page este procesul de optimizare al site-ului dumneavoastra, la cosmetizarea textului la aranjarea paginilor dar si al imaginilor. Sunt foarte multe criterii ce tin de SEO On Page si care trebuiesc facute asa cum trebuie, fie ca este text, fie ca este aranjarea paginii sau Meta Taguri ori Meta Descrieri.

 

Dar ce este SEO Off Page?

 

SEO Off Page se refera in mare parte la link-urile ce trimit catre site-urile dumneavoastra. Specialistii in marketing si Specialistii SEO lucreaza foarte mult la construirea unei strategii de link building cat mai buna si mai de calitate. Probabil va intrebati acum ce inseamna strategie de link building de calitate, pai inseamna aducerea de backlink-uri de calitate catre paginile site-ului dumnevoastra pentru a urca cat mai repede si usor in pozitiile motoarelor de cautare.

 

Link-urile puternice ajuta foarte multe site-ul dumneavoastra, dar trebuie sa fie aduse constant pentru a mentine pozitiile. Aceste link-uri le obtineti prin guest posturi sau prin campanii de advertoriale, acum depinde de fiecare ce buget aloca pentru uracrea organica a site-ului lui. Asa ca daca sunteti in cautare a unui specialist SEO, Alin Manea va sta la dispozitie.