Ce trebuie sa cunoastem despre porcedurile de remodelare corporala

Daca nu ati auzit de acest concept sau nu ii cunoasteti sensul exact, astazi veti gasi tot ce trebuie sa stiti despre aceste procese si despre ce constituie procesul de remodelare corporala.
remodelare corporala
Prin urmare, procesul de remodelare corporala include toate tehnicile si metodele de slabire moderne. Rezultatul final al acestor tehnici si metode este slabirea si modelarea corpului uman, toate acestea fiind realizate prin proceduri neinvazive, nedureroase si sigure.

Care sunt avantajele cunoscute

  1. Slabesti mai repede

Prin remodelare corporala, puteti pierde cativa centimetri, deoarece poate elimina excesul de apa din corp, dar fara dieta si exercitii fizice, nu veti obtine rezultate vizibile in ceea ce priveste pierderea in greutate. Cu toate acestea, rata de remodelare corporala poate accelera procesul de slabire cu pana la 50%. Stimularea electrica, impachetarile in tunel cu infrarosu, drenajul, toate aceste tehnici de remodelare a corpului va pot ajuta sa slabiti mai repede in timp ce va remodelati corpul, in special in anumite zone cu probleme.

  1. Puteti exercita muschii si va puteti regla organismul

Asa cum am mentionat mai sus, daca doriti sa slabiti, nu o puteti face doar prin terapia de remodelare corporala.

Dimpotriva, daca doriti sa va tonifiati corpul si sa va intariti muschii, atunci veti obtine rezultate bune. De exemplu, un proces de stimulare electrica de 45 de minute va face muschii sa lucreze intr-un mod similar cu orele de fitness sau exercitii aerobice, deoarece curentul care curge prin muschi functioneaza in mod similar cu tensiunea produsa de exercitiile fizice. Gasesti o gama vasta de proceduri aici: http://www.fysiogand.ro/

  1. Rezultate pe termen lung

Este adevarat ca nu veti vedea rezultate excelente dupa doar unul sau doua tratamente, dar daca urmati planul de remodelare corporala, planul se bazeaza pe zonele care necesita cercetari suplimentare si tesutul gras in functie de diferite probleme (cum ar fi depunerile) Celulita, instabilitatea pielii etc. Prin urmare, diverse tratamente corporale pe termen lung va pot ajuta sa obtineti rezultate pe termen lung.

Te asteptam la Fysiogand!

Fie ca este primavara, vara, toamna sau iarna, pielea noastra are nevoie de o atentie speciala. Cu toate acestea, vara si iarna sunt doua anotimpuri, in care factorii externi de mediu (lumina soarelui, aerul uscat si zapada) lasa urme puternice pe pielea noastra.

Te asteptam la Fysiogand pentru proceduri moderne de remodelare si infrumusetare!