In zilele noastre caminul si familia noastra au nevoie de sisteme de  securitate. Aceste lucruri nu sunt de neglijat si trebuie tratate cu atentie si seriozitate. Din pacate auzim zilnic la stiri ca au loc din ce in ce mai des de spargeri sau crime.

Este important ca orice locuinta sa fie monitorizata video atat pe interior cat si pe exterior pentru a putea preveni diverse neplaceri. Fie ca este vorba de o cladiri de birouri, hoteluri, supermarketuri, magazine de orice tip, locuinte, case, case de amanet, baruri/cafenele/pub-uri, farmacii, banci, exista pe piata camere de supraveghere pentru interior si camere de supraveghere pentru exterior.

Caracteristicile unei camera de supraveghere video de calitatesunt urmatoarele:

  • tipul de senzor de imagine (este recomandat senzorul de tip CCD)
  • unghiul de vizualizare
  • dimensiunea lentilei
  • numarul de LED-uri IR (asigura vederea nocturna)
  • gradul de rezistenta la intemperii (o camera de exterior functioneaza intre +50 si -10 grade Celsius).

Magazinul online www.securitydevice.ro ofera solutii optime de implementare a unor Sisteme de Supraveghere Video, Sisteme si Instalatii de Semnalizare, Alarmare si Alertare in caz de Incendiu , Sisteme Profesionale de Iluminat pentru Interior si Exterior, Sisteme de Detectie si Semnalizare Efractii.  Garantie 1 an.

Adaos commercial este foarte mic astfel incat sa poti opta pentru cel mai bun pret din piata la produsele de securitate marca Hikvision.