Desi departe de a fii ocupate complet, complexele rezidentiale din Bucuresti inregistreaza vanzari in crestere in anul 2013, lucru datorat in mare parte faptului ca dezvoltatorii au scazut preturile de vanzare pentru apartamente. Si oferta este slava domnului foarte mare, de la garsoniere pana la apartamente penthouse cu 5 si 6 camere situate la ultimile etaje, avand astfel o imagine superba asupra orasului.

Majoritatea dezvoltate in perioada de boom imobiliar, complexele rezidentiale din Bucuresti se vad nevoite sa scoata la vanzare apartamente la jumatatea pretului preconizat inaintea crizei, multe dintre aceste proiecte vanzand in pierdere, acesta fiind insa un avantaj pentru cumparatori, care pot cumpara apartamente in Bucuresti la preturi mai bune.

Oferta departamentului de vanzari apartamente in Bucuresti al agentiei imobiliare Regatta cuprinde o gama larga de apartamente, in special de lux, situate in zonele bune din Bucuresti, pentru care cererea este in continua crestere. De fapt, tendinta de crestere este doar o continuare a ascensiunii vanzarilor imobiliare de lux inregistrate in Bucuresti, acest segment inregistrand cele mai mari ieftiniri.

Regatta este o agentie imobiliara in vanzarile de apartamente de lux, numarandu-se in fiecare an in topul vanzarilor record de apartamente in Bucuresti, lucru datorat experientei de peste 20 de ani a agentiei, precum si expertizei agentilor imobiliari, care sunt capabili sa ofere consultanta de specialitate de cea mai buna calitate, in lista noastra de clienti numarandu-se nume importante.

In concluzie, piata de vanzari apartamente din Bucuresti ofera ocazia cumparatorilor de a achizitiona apartamente de lux in complexele rezidentiale din Bucuresti la jumatatea pretului pe care ar fii trebuit sa-l platiti inainte de perioada de criza.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat