Cu o experienta de peste 20 de ani in Real Estate, agentia imobiliara Regatta detine un portofoliu larg de oferte ce cuprinde mii de terenuri de vanzare in cele mai bune zone din Bucuresti. Fie ca doriti terenuri in zonele centrale, sa daca doriti sa cumparati terenuri in zona centurii capitale pentru a dezvolta afaceri industriale, Regatta are agenti pregatiti sa va ofere consultanta de cea mai buna calitate pentru a alege corect din oferta departamentului de vanzari de terenuri.

Cum te poate ajuta departamentul de vanzari terenuri al Regattei

Expertii departamentului de terenuri de vanzare Bucuresti Regatta au o pregatire de peste 15 ani in domeniul imobiliar, efectuand tranzactii de milioane de euro, oferind de fiecare data consultanta de calitate dedicata pentru fiecare client in parte. De altfel, Regatta este cunoscuta in domeniul imobiliar ca fiind „agentia marilor tranzactii”, cele mai mari vanzari imobiliare din Bucuresti desfasurandu-se prin intermediul ei, experienta de peste 20 de ani a companiei fiind o carte de vizita pentru care cei mai importanti clienti din Bucuresti si din tara ne aleg.

Afla ce teren se potriveste mai bine afacerii tale

Atunci cand achizitionati un teren pentru afacerea dumneavoastra, pe langa pretul de vanzare, trebuie sa fiti foarte atenti la pozitionarea acestuia din doua puncte de vedere: vadul si accesul catre teren.

Vadul este foarte important pentru terenuri cu destinatie de vanzari comerciale, pe cand accesul facil la drumurile principale este mai important pentru sectorul industrial.

In concluzie, daca doriti consultanta specializata pentru terenuri de vanzare in Bucuresti si despre detaliile la care trebuie sa fiti atenti cand cautati terenuri in Bucuresti sau in zona acestuia, departamentul de vanzari terenuri in Bucuresti al agentiei imobiliare Regatta este gata sa va ofere consultanta de cea mai buna calitate, data de agenti cu o mare experienta in domeniul imobiliar din capitala

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat