Multă lume evită să cumpere parfumuri ieftine, considerând că aceste produse sunt de calitate inferioară. Dacă nu ai încercat până acum parfumuri ieftine, putem spune că sunt câteva care te pot surprinde plăcut. Ce înseamnă asta? Înseamnă că au o aromă peste așteptări și o persistență mai mult decât surprinzătoare. Legat de persistența unui parfum, cu ajutorul unor obiceiuri bine dezvoltate, poți ajuta un parfum să dureze mai mult, indiferent de cât a costat. Așadar, poți achiziționa parfumuri ieftine deoarece poți găsi printre ele câteva care își merită banii.

Ți se pare greu să te orientezi atunci când vine vorba de parfumuri ieftine? Iată o listă care să te ajute să te decizi mai ușor. Prețurile sunt mai mult decât modice, astfel încât să îți permiți un parfum de calitate bună, chiar și atunci când nu vrei să pui prea multă presiune asupra bugetului.

  • Cuba

Cuba este o gamă de parfumuri accesibile, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Acest brand are câteva esețe proprii, dar oferă și o selecție de replici ale celor mai cunoscute și apreciate parfumuri. Cu alte cuvinte, poți găsi și esențe noi, interesante, dar te poți răsfăța și cu esențe binecunoscute, ale câtorva parfumuri celebre. Este alegerea ta dacă dorești să experimentezi ceva nou sau să optezi pentru miresme familiare.

  • Whisky

Disponibil în varietăți multiple, parfumul Whisky este surprinzător, dacă stăm să ne gândim la eticheta lui de preț. Este acel tip de parfum pe care și l-ar putea permite oricine, dar capabil, în același timp, să ofere note olfactive pline de bun gust. Whisky este un parfum ce nu imită, ce preferă să își promoveze propriile compoziții. Așadar, dacă nu vrei o replică, ci pur și simplu un parfum accesibil, capabil să se plieze atât pe bugetul tău, cât și pe preferințele pe care le ai în materie de parfumuri, atunci merită să încerci unul din parfumurile acestui brand. Este bine de specificat faptul că Whisky este un parfum dedicat în exclusivitate bărbaților.

  • New Brand

Dacă mai devreme am vorbit de opțiuni accesibile pentru bărbați, New Brand este o gamă de parfumuri ieftine pentru doamne. Este bine știut faptul că femeile adoră diversitatea, iar că preferințele lor, în materie de stil și parfumuri, se poate schimba în funcție de stare. New Brand oferă un număr de parfumuri la prețuri mici, astfel încât doamnele și domnișoarele să poate schimba parfumul în funcție de dorințe și nevoi. Acest brand este surprinzător de elegant, oferind parfumuri în ambalaje moderne dar feminine, și promit să surprindă cu esențe bine alese, fabricate în Franța.

  • Wish, Chopard

Nu ai cum să nu știi sticluța în formă de diamant, al parfumului de la Chopard ce se găsește pe piață din 1997. Este un parfum dulce, având vanilia ca și notă centrală, potrivit mai degrabă zilelor răcoroase, sau ca parfum de seară. Promovat ca un parfum prețios, Wish este destul de accesibil, ceea ce poate explica longevitatea sa pe rafturile magazinelor.

  • Gloria Vanderbilt

Un parfum de notorietate, Gloria Vanderbilt este un parfum accesibil, dar nu este plăcut chiar de toată lumea. Cu acorduri de flori albe, ușor condimentate, putem spune că este un parfum clasic. Purtând numele un pictorițe celebre din SUA, acest parfum a fost creat să emane feminitate, fiind un parfum de zi, elegant și senzual. Dacă îți plac notele aldehidice, cu care începe acest parfum, ca mai târziu să simți note calde, lemnoase de santal, mosc, și vetiver, poate că acest parfum ți se potrivește.