Cauti un material rezistent si util in cele mai neprevazute situatii? Categoria in care se incadreaza si acest cornier aluminiu reprezinta o subspecie importanta care pune in evidenta proprietatiile materiei prime, facand din acest produs alegerea numarul 1 in randul consumatorilor. Nu l-ai incercat inca? Nu rata promotiile din acest sezon doar la Marola!

Vrei sa te deosebesti prin calitatea produselor folosite? Incearca acest cornier aluminiu!

Specialistii din domeniul constructiilor recomanda folosirea unui cornier aluminiu atunci cand proiectul la care iei parte are nevoie de rezistenta impotriva factorilor corozivi si a conditiilor meteo nefavorabile. Faptul ca are o durata de viata nedetermianta este reprezentata de faptul ca materia prima ii confera o serie de caracteristici si avantaje foarte utile.
cornier aluminiu
Cei care folosesc cornier aluminiu o fac din diferite motive si pentru diverse scopuri si proiecte. Spre exemplu, vei intalni acest material de constructii in proiecte precum cele interioare (design, mobila) sau cele exterioare (confectiile si constructiile metalice), dar si multe altele.

Exista doua categorii de astfel de materiale, acestea fiind cele clasice si cele din aluminiu. Astfel, un cornier aluminiu se deosebeste de cel clasic prin modul in care este obtinut si datoria materialului prin care este obtinut. In final, proprietatile specifice sunt preluate de la materia prima, adica aluminiu.

Descopera si tu care sunt proprietatile specifice acestui material!

Asa cum mentionam anterior, multi specialisti aleg sa foloseasca aceste produse intrucat gama de caracteristici este variata, iar rezultatele sunt importante si de durata. De asemenea, raportul calitate – pret este unul foarte bun. Nu ezita sa apelezi la Marola daca ai nevoie de un produs care sa sustina rezistenta proiectului tau.

  • Greutatea – Greutatea unui cornier aluminiu este una mica prin comparatie cu categoria celor clasice, deoarece greutatea materiei prime este mai usoare decat greutatea celor clasice, respectiv greutatea aluminiului. Astfel, putem spune ca acest aspect inseamna pe de o parte ca trasportul este unul usor de efectuat si facil si pe de o alta parte ca nu exista dificultatea nici in manevrabilitate.
  • Forma – Forma pe care o are este una dreptunghiulara, materialul fiind construit din doua laturi egale sau inegale din punct de vedere al latimii.
  • Aspectul pe care il detine aceasta categorie este unul mai placut in comparatiei cu aspectul celor clasice.

La Marola gasesti o gama variata de materiale de constructii din care poti sa iti alegi si sa ii oferi casei tale cea mai buna rezistenta!