Avand in vedere ca ne aflam intr-o perioada in care cazurile de Covid sunt in crestere, testarea este o modalitate sigura si eficienta de a va intelege sanatatea. Daca faci un test rapid, vei putea afla in scurt timp daca rezultatul testului pentru virus este pozitiv sau negativ.

Efectuati test rapid la Synlab

Efectuand un test rapid, veti obtine rezultate rapide si usor de interpretat. Exista doua tipuri de ele, dintre care am mentionat tipuri calitative si cantitative, care sunt produse prin procedee neautomate. Avand in vedere ca acestea se pot face in laborator, expertii recomanda laboratorul Synlab, rezultatele vor fi disponibile in curand, iar pacientul este contactat de personalul medical.
test rapid
Synlab este unul dintre cele mai mari laboratoare de diagnostic medical cu peste 5.000 de parametri analitici. Viziunea noastra pentru pacientii nostri este sa oferim cea mai buna ingrijire posibila, excelenta, incredere si acuratete. In laboratorul Synlab, asadar, inovatia este continua, iar serviciile oferite se imbunatatesc constant.

Cand sunt recomandate aceste teste?

Inainte de a face un test rapid, amintiti-va ca acesta vine in doua tipuri. Pe de o parte, este o abordare simpla care urmareste identificarea antigenelor virale identificabile in secretiile nazofaringiene. Pe de alta parte, exista teste indirecte menite sa detecteze anticorpii in sangele unui pacient. Ele sunt rezultatul raspunsului sistemului imunitar al organismului la virus.

Asadar, cei care doresc un test rapid o pot face la unul dintre laboratoarele Synlab disponibile in tara. Cand vei avea rezultate?

Dupa cum am mentionat mai devreme, astfel de teste sunt rapide in ceea ce priveste performanta si rezultatele. Prin urmare, timpul de publicare a rezultatelor este de aproximativ 15-20 de minute de la momentul procesarii probelor.

Daca doriti un test rapid la Synlab, nu uitati sa sunati la call center in prealabil sau sa faceti o programare online pe site.

La SYNLAB iti faci o programare imediat si beneficiezi rapid de serviciile noastre. Hai pe site-ul nostru si gasesti acolo toate ofertele.