Iata de ce merita sa investesti in niste lenjerii de pat bumbac

Te-ai gandit ca e mai bine sa investeti in niste lenjerii de pat bumbac decat sa te lasi orbita de frumusetea unor asternuturi care la prima spalare se deterioreaza? In general, lenjeriile te pot pacali cu un design atractiv, dar care au o calitate inferioara. Acestea pot fi confectionate din fibre sintetice, care pe langa faptul ca se pot strica mult mai repede in comparatie cu niste lenjerii de pat calitate 100%, nu garanteaza nici confort.

In schimb, seturile de lenjerii de pat bumbac iti ofera o calitatea net superioara, un somn neintrerupt pe tot parcursul noptii si o senzatie fina si placuta la fiecare contact cu pielea. Imprimeurile acestor lenjerii sunt placute si in general au motive florale in culori pastelate. Acestea sunt ideale pentru un dormitor matrimonial, pentru camera unei fetite sau sa fie facute cadou unei persoane dragi.

Este adevarat ca in comparatie cu alte lenjerii de pe piata, aceste lenjerii de pat bumbac au un pret mai ridicat, dar justificabil datorita calitatii si a fibrei naturale. Bumbacul este cea mai veche si cunoscuta fibra folosita in confectionarea textilelor. In plus, nimic nu se compara cu o textura naturala si organica. Daca esti in cautarea unor lenjerii de pat bumbac ieftine, intra pe www.patone.ro si vei gasi peste 100 de modele la reducere.

Prin ce se deosebeste bumbacul de alte materiale?

Bumbacul este un o fibra naturala care este utilizata inca din cele mai vechi timpuri. Chiar si in prezent, bumbacul este folosit la realizarea numeroaselor articole textile si preferat de o multime de oameni datorita caracteristicilor sale. Acesta este rezistent si placut la atingere, astfel va fi delicat cu pielea ta chiar si in cele mai calduroase seri.

Permite pielii sa respire si mentine o temperatura constanta a corpului. Este potrivit cu orice tip de piele si in special se recomanda celor care au pielea sensibila. Principalul avantaj este ca nu este prelucrat chimic si astfel eviti aparitia alergiilor.