Lenovo a apărut cu un obiectiv clar: să ofere clienților exact ceea ce au nevoie în munca lor.

Productivitate de neegalat de dus oriunde

Calculatoarele ThinkPad au hardware avansat. De aceea fiecare model a fost dotat doar cu cele mai noi procesoare și grafică de la mărci de încredere precum Intel și AMD, pentru a se asigura că productivitatea muncii tale nu va suferi întreruperi enervante din cauza eșecurilor de performanță. 

Mai mult, multe modele dispun de baterii de lungă durată care funcționează pentru a te menține activ la maxim și cât mai mult timp posibil, cu tehnologii progresive precum RapidCharge (se încarcă până la 80% în 30 de minute) și Power Bridge (baterii duale, înlocuibile la cald). Vezi oferta și detalii pe pagina lenovo thinkpad pret.

Tastaturi legendare, rezistente la scurgeri de lichide

Tastaturile ThinkPad au fost recunoscute de mult timp pentru aspectul lor strălucitor și senzația de atingere satisfăcătoare. Ultima generație de laptopuri depășește totul, are un aspect mai spațiat și taste ușor rotunjite care permit degetelor să alunece pe tastatură, oferind confort și productivitate. 

Cele mai recente ThinkPad-uri sunt optimizate pentru Windows 8, cu butoane multimedia foarte confortabile, cu posibilitatea de a bloca tastele funcționale și accesul imediat la aplicațiile de vizionare.

UltraNav care îmbunătățește productivitatea

Tehnologiile UltraNav de la Lenovo conțin instrumentul de navigare TrackPoint, un mic punct roșu, care este un ingredient de bază în mediul de afaceri. TrackPoint îți permite să controlezi indicatorul mouse-ului cu ajutorul unui singur deget, în timp ce butoanele de defilare și de selecție asociate, conținute în noul TouchPad, acum modelate inteligent într-o singură bucată, îți oferă un control deplin și confortabil portabil.

Durabilitate uimitoare

Unele modele ThinkPad au o durabilitate superioară, de calitate, indiferent dacă te afli acasă sau în deplasare. Totul începe cu designul. Robuste, dar excepțional de elegante, cele mai noi ThinkPad-uri au design-uri avansate, având în vedere durabilitatea. 

Cu unele modele care încorporează cuști de oțel în jurul hard diskului, precum și software-ul Active Protection System (APS), care anticipează inteligent impactul potențial dăunător, ThinkPad este construit radical pentru a rezista pe termen lung.

Software de afaceri intuitiv

Întreținerea după ore, monitorizarea software-ului, blocarea USB, economiile de energie și aplicațiile de back-up și restaurare sunt doar câteva dintre avantajele oferite de Lenovo Solutions for Small Business Software Suite, incluse în multe dintre Modele ThinkPad. Mai multe modele cu Intel vPro dispun de criptare BIOS, porturi de cablu Kensington și suport Computrace. Oriunde lucrezi, poți fi sigur că vei profita de avantajele unice ale software-ului de afaceri și a opțiunilor de securitate găsite doar pe ThinkPad.