Pentru ca industria avea nevoie sa se mute de la SD adica definitie standard la HD definitie inalta, trebuia sa fim siguri ca camere de supraveghere pot face fata trecerii dar si costurilor. Va prezentam in premiera la Atu Tech tehnologia HDCVI(High Definition Composite Video Definition). Aceasta tehnologie permite transmiterea semnalului video HD prin calbu coaxial sau UTP folosind video balun la distante incredibil de mari peste 500 metri depasind astfel limitele tehnologiei HD SDI.  Camere de supraveghere HDCVI au depasit camerele HD SDI datorita multiplelor funcionalitati.

In ziua de astazi, sistemele cu camere de supraveghere analogice, bazate pe cabluri coaxiale, domina piata de supraveghere video in ziua de astazi. La nivel modnial exista mai mult de 400 de milioane de camere de supraveghere SD analog in uz. Cererea camerelor de supraveghere de inaltă definitie de catre utilizatorii finali este, fara fara nici un dubiu în continua creștere. Cu toate acestea, daca schimbi cablarea pentru un sistem de supraveghere IP HD este foarte scumpa. Acum puteti instala camere de supraveghere HD fara a necesita o cablare noua sau complexitatea solutiilor IP. Astfel camere de supraveghere HDCVI sunt o optiune pentru modernizarea sistemelor existente SD in cele HD. Pe langa aceasta semnalul transmis de camere de supraveghere HDCVI poate calatorii pe distante foarte mari prin cablu coaxial si la un cost total mai mic.

HDCVI este o solutie pentru aplicatii de rezolutii mari(tehnologie megapixel), oferind transmisii pe distante foarte lungi si cel mai importatn fara intarzieri, la un cost mai mic. Solutia sistemelor cu camere de supraveghere HDCVI include atat camere de supraveghere, cat si DVR-uri(inregistratoare digitale HDCVI). DCR – poate servii ca un nod pentru transmisii de tip punct la punct P2P peste cablu coaxial. Tehnologia pana in momentul de fata suporta rezolutie Full HD 1080p (1920 × 1080) și HD 720p (1280 × 720). In plus, HDCVI dispune de o tehnologie noua de compensare automata a semnalului oferind o minima distorsiune pe distanta mare. HDCVI permite lungimi de cablu de maxim 500m, dar nu uitati depinde de tipul de cablu ales. Daca veti alege un cablu de calitate imaginea se poate sacada sau chiar intrerupe!

Inregistratoarele DVR HDCVI integreaza semnal video HD, audio si de date si il trimite pe un singur cablu.
Semnalul audio pe care il transmite prin HDCVI este de calitate inalta apropiata de calitatea unei melodii necomprimate. Canalul de date, permite controlul a camere de supraveghere HDCVI PTZ cat si accesarea meniului OSD si poate controla intrarile si iesirile de alarma.