Parfumuri de dama originale

Parfumuri de dama originale
Parfumuri de dama originale

Parfumuri de dama originale.Istoria parfumului pentru femei a  luat avânt odata cu imaginaţia bogata a egiptenilor, ce combinau diverse componente naturale pentru obţinerea unei arome deosebite. Locuitorii Mesopotamiei atribuiau uleiurilor parfumate un sens mistic şi desfaşurau diverse ritualuri religioase.
S-a constatat ca femeile din vechea grecie percepeau fiecare miros ca simbol al unei zeitaţi şi plateau tribut idolilor cu arome.

Doamnele si domnisoarele din vechea Romă erau renumite pentru abilitatea lor de a crea parfumuri, iar în perioada bizantina, doar oamenii nobili foloseau parfumul pentru femei.
Împarateasa Zoya a fost obsedata de crearea de campoziţii orientale şi a transformat odaile palatului  într-un laborator.

Cum alegem un parfum original

Cum alegem un parfum original
Cum alegem un parfum original

Cand alegi un parfum, este bine sa stii care este aroma potrivita pentru momentul zilei in care il porti si pentru sezon.
Un parfum de zi, spre exemplu, trebuie sa fie fresh, in timp ce un parfum de seara poate sa fie mai puternic, cu arome orientale si inedite.

Este important, asadar, cum aplici parfumul, insa este foarte important si tipul de parfum pe care il cumperi. Daca vrei un parfum de dama persistent, opteaza pentru apa de parfum si cauta un parfum dulce. Daca, in schimb, cauti o solutie de zi cu note discrete, opteaza pentru parfumuri fructate. Poti opta pentru apa de toaleta, pe care sa o aplici ori de cate ori este nevoie.

Daca esti in cautarea unui parfum original de dama ieftin si bun, in categoria “parfumuri dama” gasesti cele mai renumite marci si brand-uri frantuzesti celebre cu arome persistente si esente naturale.

Parfumuri de firma pentru femei, Armani, Azzaro, Calvin Klein, Cartier, Celine Dion, Chanel, Chloe, Christian Dior, Clinique, Davidoff, Dolce and Gabbana, Fendi, Givenchy, Gucci, Guess, Hugo Boss, Kenzo, Lacoste, Lancome, Paco Rabanne, Roberto Cavalli, Yves Saint Laurent sau Versace.

Parfumurile si apele de toaleta cu arome ispitoare, orientale, florale sau de fructe inspira eleganta si rafinament, se pot cumpara online rapid si simplu, in acest fel economisiti bani si timp.

Daca iti doresti un parfum de lux, veritabil, special, o parfumerie online este locul potrivit de unde sa cumperi, pentru ca poti urmari perioadele de reduceri sau black friday, cand vei gasi parfumul dorit la cel mai mic pret.

De farmacianaturala70

Constantin Simion lives in the beautiful Danube city of Braila Romania. He manages the Shop Butic website ... https://shopbutic.com/ which is a fashion and beauty site, both for women and men.