Ce trebuie sa stim despre reflexoterapie

Reflexoterapie consta in aplicarea unei presiuni suficiente in diferite puncte si zone din diferite parti ale corpului (cum ar fi picioarele, mainile sau urechile).

Reflexologii considera ca aceste zone si puncte de reflectie corespund diferitelor organe si sisteme ale corpului uman si, de asemenea, cred ca presiunea lor va avea un efect benefic asupra organelor si sanatatii generale a oamenilor.
reflexoterapie
De exemplu, prin reflexoterapie se afirma ca are o locatie specifica pe picior, zona corespunzatoare punctului vezicii urinare. Cand reflexologul apasa picioarele cu degetele de la picioare, acesta trateaza functia vezicii urinare.

Beneficii cunoscute ale procedurii

  1. Eliberati stresul si rezolvati dezechilibrele sistemului nervos prin sedinte de reflexoterapie, cum ar fi insomnia sau anxietatea. Aceasta tehnica de tratament ajuta la eliberarea tensiunii emotionale acumulate si la reducerea anxietatii psihosomatice.
  2. Regleaza functiile de veghe si somn si ofera posibilitatea de odihna adecvata. Pe langa eliminarea stresului, reflexoterapie poate activa si circulatia sangelui si energia mentala. Punctele de presiune ale reflexoterapiei plantare sunt utilizate pentru tratarea intregului sistem nervos din organism, care afecteaza in mod direct functia limfatica si imbunatateste functia de aparare a corpului.
  3. Regleaza sistemul digestiv. Aceasta tehnica de tratament imbunatateste metabolismul si ajuta la eliminarea toxinelor. Reflexologia ajuta la eliberarea substantelor benefice sanatatii. Reflexologia este o modalitate excelenta de purificare a corpului.

Contraindicatii

Desi reflexoterapia este o terapie alternativa benefica pentru multe boli, este contraindicata la pacientii cu tumori, bolile infectioase, la femeile insarcinate si care alapteaza, la pacientii cu infarct miocardic si la pacientii cu aritmie.

Vino si tu la clinica de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti sa te bucuri de cele mai bune oferte pentru organismul tau. Lasa-te pe mana ecpertilor si obtine corpul mult dorit. Te asteptam pe site sa citesti mai multe despre procedurile noastre, dar si despre tarifele accesibile pentru tine!