Prosoapele de baie constituie elemente absolut necesare pentru igiena personala. Exista numeroase sortimente de prosoape de piata, insa nu toate isi merita banii. Pentru a cumpara un prosop de calitate trebuie sa stii sa diferentezi tipurile de materialele, texturile si capacitatea de absorbtie.

Eticheta unui prosop de baie ar trebui sa contina informatii despre dimensiunile produsului, densitatea materialului si modalitatea de spalare si calcare. De exemplu, un prosop clasic din bumbac , de dimensiuni 45X75 cm poate avea un gramaj de 320g/mp.

Un prosop 100% bumbac, cu o greutate de 450g/mp, se spala la masina de spalat automata la 40 grade Celsius si se poate calca la o temperatura maxima de 120 grade Celsius.

Alege prosoape mici si medii pentru fata, prosoape medii pentru maini si prosoape de mari dimensiuni pentru corp. Alege modele si culori astfel incat sa le poti diferentia, pentru ca fiecare beneficiar sa aiba propriul lui prosop. In comert exista numeroase modele si o paleta de culori foarte diversificata, care iti permite inclusiv sa asortezi prosoapele cu baia.

Prosoape