O masina, indiferent de marca, reprezinta o necesitate atat in viata profesionala cat si personala a fiecaruia dintre noi. Avand in vedere ca masina face parte din viata noastra (unele persoane considera ca masina este un membru al familiei) este indicat sa avem grija de ea. A avea grija de o masina nu inseamna doar sa ne asiguram ca beneficiaza de cele mai bune piese auto ca sa functioneze corect ci si sa achizitionam accesorii pentru ca interiorul ei sa aibe o infatisare deosebita. Interiorul masinii are nevoie uneori de imbunatatiri. Daca v-ati gandit sa aduceti o imbunatatire interiorului masinii dumneavoastra, accesati ptc-auto.ro si veti gasi covorase auto originale la preturi avantajoase.
Alegeti seriozitate, corectitudine, ambitie, perseverenta, performanta! Alege echipa ptc-auto.ro!
Pentru masina dumneavoastra, alegeti ce este mai bun si optati pentru produsele comercializate prin intermediul magazinul nostru online.
Despre PTC-AUTO.ro
Societatea comerciala Erick & Erick Srl propune, prin intermediul magazinului online www.ptc-auto.ro, cea mai variata gama de presuri auto originale, tavite portbagaj si bandouri laterale, special concepute pentru fiecare model de masina in parte. Echipa noastra de experti vine in intampinarea dumneavoastra cu produse de cea mai buna calitate, de prima echipare in vestul Europei (de unde le si importam). Nici unul dintre produsele noastre NU este fabricat in tari precum China, Turcia sau in alte locuri in care primeaza pretul si nu calitatea produselor comercializate. Modelele noastre de covoare auto, tavite de portbagaj si bandouri laterale provin de la producatori din Cehia, Germania, Polonia sau Slovenia. Alegeti produsele noastre si nu veti regreta. Va asteptam!