Magazinul online davopro.ro se adreseaza tuturor persoanelor care sunt passionate de arta de a decora. Va invitam sa accesati magazinul nostrum pentru a identifica o gama de produse variata cu preturi avantajoase. Pentru ca navigarea sa fie facila magazinul este structurat pe categorii de produse: covoare ieftine, accesorii practice si decorative pentru baie, profile de trecere intre pardoseli si coltare treapta din aluminiu, folii autocolante, folii autocolante role scurte, stickere decorative, fete de masa, baghete decorative, tavane false, grinzi din poliuretan si rozete din polistiren, minirolete textile, galerii lemn pentru perdea, usi armonice de interior.
De exemplu, daca vreti sa redecorati rapid o camera din locuinta, puteti achizitiona un autocolant de perete. Aplicarea unui autocolant de perete reprezinta o solutie la indemana pentru schimbarea aspectului oricarei incaperi, fie ca este vorba de dormitor, living, camera copilului, baie sau bucatarie. Cu un cost redus si intr-un timp foarte scurt se poate realiza o schimbare benefica in casa prin simpla aplicare a unui sticker decorativ.
Despre Davopro.ro
Davo Pro Company SRL este o societate cu capital privat, infiintata in anul 2003. In ultimii ani, activitatea firmei s-a axat pe importul si comercializarea de produse din sfera decoratiuni destinate amenajarilor interioare de tip „do it yourself” cum ar fi: folii autocolante, covorase baie, stickere decorative, fete de masa, treceri intre pardoseli, usi armonice, covoare ieftine pentru living si spatii mici, etc.
Prin intermediul Davopro.ro, magazin online de decoratiuni interioare si produse pentru amenajari interiore in tendinte, puteti achizitiona, la pret avantajos, produse care acopera intreaga paleta de articole de design interior. Va invitam sa vizitati fiecare sectiune a magazinului nostru, pentru a va convinge de diversitatea si calitatea produselor de bricolaj comercializate!