Pet shop online, Petmart.ro iti propune un pret absolut avantajos pentru Royal Canin Mini Junior, o formula de hrana pentru catei juniori de talie mica (greutate la maturitate intre 1 si 10 kg) – pana la 10 luni.

Royal Canin Mini Junior Incepand cu 25,79 RON!

In categoria cainilor mini intra:

Fox terrier, Yorkshire terrier, Scottish terrier, Jack Russel terrier, Cairn terrier, West Highland terrier, Teckeli

Caini toy non-sportivi: Bichoni, Caniche toy si miniatura, Chihuahua, Pekinese, Cavalier King Charles, Shih Tzu, Lhasa Aposo

Cainii de talie mini sunt foarte rezistenti si longevivi, ei putand depasi varsta de 15 ani.

Pentru un catel de talie mini sunt necesare 10 luni pentru a atinge maturitatea (7 luni in cazul cainilor toy). In aceasta perioada ei isi multiplica greutatea de la nastere de 20 – 40 ori. Aceasta particularitate implica o hrana cu un nivel energetic si proteic ridicate.

Royal Canin Mini Junior asigura:

1. Mecanism natural de aparare

Un complex de antioxidanti cu actiune sinergica (luteina, taurina, Vitaminele C si E) ce stimuleaza imunitatea naturala. Manano-oligo-zaharidele pentru stimularea producerii de anticorpi si pentru reducerea dezvoltarii bacteriilor patogene.

2. Digestie Optima

O combinatie exclusiva de nutrienti ce mentin securitatea digestiva (proteine L.I.P.) si un echilibru optim al florei intestinale  (prebiotice) ce ajuta la mentinerea calitatii materiilor fecale.

3. Satisfacerea apetitului

Datorita texturii speciale, formei si marimii crochetei.

Nutrimente si arome naturale selectionate.

Mentinerea in stare perfecta a gustului.

Crochete adaptate dintilor mici, de forma si marime speciala, cu textura usor de

sfaramat.

4. Sanatate Dentara

Combate formarea tartrului prin prezenta chelatorilor de calciu, ce au rolul de a incetini acest proces.

Royal Canin Mini Junior este disponibil la: 800 g , 2 kg, 4 kg si 8 kg.

Despre Petmart.ro

PetMart se doreste a fi primul Pet Shop Online care sa va ofere posibilitatea ca prin cateva click-uri sa beneficiati de o gama larga de produse si totul la cele mai bune preturi. In plus, acestea vor fi livrate direct la domiciliul dumneavoastra fara a mai pierde timp pretios.

Magazinul nostru online va sta la dispozitie non-stop, astfel incat puteti comanda in orice moment cele mai bune produse oferite de cei mai de seama furnizori.

Produsele noastre incurajeaza un stil de viata sanatos, incepand de la alimentatie pana la rasfatul cu cele mai utile dar si cele mai haioase accesorii. Facem tot ce ne sta in puteri pentru ca animalul dumneavoastra de companie sa se simta si sa arate cat mai bine.

Valorile PetMart sunt profesionalism, seriozitate si promptitudine, promovand colaborarile de lunga durata cu clientii nostri, raspunzand tuturor cerintelor din domeniu si asigurand un stil de viata sanatos si confortabil pentru animalul dumneavoastra de companie.

PetMart.ro este o marca inregistrata apartinand:

SC Petmart Online SRL

CIF: 32167601

Nr Reg. Com. : J40/10570/2013

Adresa: Str Simetriei nr 4, sector 2, Bucuresti