Compania Viboal FindEx reuneste o echipa de consultanti fiscali, experti contabili si evaluatori – profesionisti in fiscalitate, preturi de transfer si litigii fiscale in vederea furnizarii de solutii la provocari de natura fiscala si asigurarii de asistenta de specialitate in interactionarea cu succes cu autoritatile fiscale.

Prin intermediul site-ului www.certificaredeclaratia101.ro, echipa Viboal FindEx isi detaliaza serviciile de certificare a declaratiilor fiscale si, mai ales, a declaratiei 101, de impozit pe profit. Certificarea declaratiei de impozit pe profit consta in verificarea si analizarea informatiilor cuprinse in declaratia fiscala prin raportare la documentele si registrele contabile ale companiei dvs. si la legislatia fiscala in vigoare.

Prin certificarea declaratiei 101 se intelege verificarea tratamentului fiscal aplicat veniturilor si cheltuielilor inregistrate de compania dvs. si emiterea unei note de constatare privind rezultatul conformarii companiei dvs. la prevederile legislatiei fiscale in vigoare.

Viboal FindEx ofera servicii de certificare a declaratiilor fiscale si va propune servicii profesionale de certificare a declaratiei 101 (declaratie 101 sau declaratie de impozit pe profit) conform prevederilor legale.

Informatii Contact:

Viboal FindEx

Adresa:  Strada Nasaud, Nr. 64A, Sector 5, Bucuresti

Email: office@viboal-findex.ro

Telefon:  0314 380 605

Numarul de fax: 0318 176 630