Din 15 decembrie 2013, Floraria online FloriCuDrag.ro livrează flori în Bucuresti și Ilfov. Dedicată clienților care apreciază calitatea, profesionalismul, atenția și bunul-gust, florăria online Flori-Cu-Drag s-a lansat în Bucuresti și are ca scop acoperirea cererii de buchete si aranjamente florale deosebite. Floraria online FloriCuDrag.ro mizează pe un personal cu studii certificate in floristica, pe experiență, pasiune si intelegerea clientilor. Pachetele personalizate si produsele floricudrag.ro inseamna eleganța si excelența.

Site-ul floricudrag.ro este construit cu atenție si profesionalism pentru a veni în întâmpinarea clientului. Cu un meniu ușor de accesat, asistență și consiliere gratuite la cerere pe tot parcursul alegerii produsului și plasării comenzii, modalități simple de plată și livrare prin curieri proprii în timp util, floraria online FloriCuDrag.ro își propune îmbunătățirea serviciilor oferite în acest moment de florariile online din Bucuresti. Ofertele speciale, cererile speciale, personalizarea produselor si promptitudinea în deservirea intereselor clienților noștri reprezintă modul nostru de business.

,,Am integrat site-ului nostru cele mai noi si revolutionare unelte de comunicare, navigare si plată. Platforma prietenoasa adaptată noilor modalități de comunicare socială si celor mai noi aplicații de internet si internet mobil (facebook, twitter, whatsapp) ne va permite să comunicăm în timp real cu fiecare client. Misiunea noastră este să demonstrăm că se poate face comerț de calitate, civilizat și corect în România, să ducem pragul de satisfacere a nevoilor clienților nostri pe culmile excelenței. Și după cercetări amănunțite, ani de pregătiri și studii, experiență acumulată într-unul dintre cele mai frumoase domenii de vânzări, cum este cel al florilor, cu siguranță nimic nu poate sta în calea obiectivelor pe care ni le-am propus : calitate, atenție, profesionalism, respect.” a declarat Lucian Cambesteanu, PR Manager  FloriCuDrag.ro.

Floraria online FloriCuDrag.ro se adreseaza companiilor și  persoanelor fizice care apreciază buchetele si aranjamentele florale originale, calitatea și promptitudinea livrării, corectitudinea serviciilor oferite și calitatea actului de comunicare.

 

www.floricudrag.ro  este administrat de

SC FLORIDIRECT SRL
J40/13296/28.10.2013
CUI:32043745
Banca:INGBank
IBAN RO82INGB0000999903952282
adresa: Bucuresti, str Smaranda Braescu 35,
bl 11G sc 4, ap62.

 

contact : office@floricudrag.ro

Tel : 0753 984 319