Cloud reprezinta servicii sigure cu protectie in timp real, servicii ce pot fi puse la dispozitie foarte rapid, solutii destinate si configurate pentru fiecare situatie in care te afli.

Optimal IT Development ofera un serviciu 100% securizat, atat in transferul catre Cloud cat si in pastrarea informatiilor.

Securitatea oferita consta in programul de criptare utilizat, program ce va ofera confidentialitate la nivel de client. Nici o alta persoana sau entitate virtuala nu poate accesa sau vizualiza continutul, nici chiar proprii nostri tehnicieni! Doar D-voastra veti avea “cheia” ce va deschide spatiul virtual pe care vi-l oferim.

Cloud-ul reprezinta o adevarata revolutie in domeniul utilizarii si pastrarii datelor dar este in acelasi timp si o evolutie in securizarea lor. Daca pana la aparitia si dezvoltarea acestui segment stocarea se realiza in locatia celui care dorea pastrarea oricarui tip de informatie, fara posibilitati de criptare sau cu costuri exorbitante datorate managementului software/hardware – acum este posibil cu un cost minim – tranfer criptat de date si pastrarea lor pe servere securizate. Accesul este limitat, informatiile stocate in cloud fiind disponibile doar celui sau celor carora le oferi acces.

Oferim platforme complete pentru cloud, precum și serviciile de implementare a lor, migrarea datelor existente in cloud. Transferul este foarte precis si nu dureaza mult.

Informatii complete puteti obtine pe www.scloud.ro