Intr-o locuinta, niciodata nu poti avea prea mult spatiu, asa ca vrei sa iti alegi mobila cat mai utila, dar, in acelasi timp, cat mai pe gustul tau. Unul dintre elementele de mobilier foarte utile este canapeua. Cine poate spune ca nu are o canapea in casa, indiferent sub ce forma? Fie ca e o canapea normala, cu 2 sau 3 locuri, fie ca e un coltar, toata lumea are asa ceva in locuinta.

 

Orice canapea este multifunctionala, pentru ca serveste si ca locuri pentru toti cei care vor sa stea, chiar si la masa, este mai confortabila decat scaunele, dar este si, cel putin, un loc de dormit atunci cand ai musafiri in vizita prelungita. De aceea este foarte important sa ai mereu o canapea la indemana. S-ar putea sa nu o folosesti niciodata in mai mult de un scop, insa tocmai atunci cand nu ai una se intampla sa ai nevoie de ea. Asa ca e mai bine sa iti alegi dintre modelele de canapele pe care le gasesti in magazinul Tamos, pentru ca gama este foarte variata, iar preturile sunt foarte competitive.

 

Tipuri de canapele

 

canapele fixeFoarte simple sunt canapelele fixe. Si nu vorbim aici despre design-ul acestora, ci despre ideea de baza. Sunt canapele care nu se deschid, dar care, de obicei, sunt suficient de mari pentru a le folosi pe post de pat pentru o singura persoana. Noi, romanii le folosim in camera care are functie dubla, de sufragerie si de camera de zi, ca locuri pentru a sta la masa, atunci cand sunt mai multe persoane la masa si nu sunt suficiente locuri.

 

canapele extensibileCeva mai avansate, dar si mult mai utile sunt canapelele extensibile. Acestea, la prima vedere sunt canapele normale, dar atunci cand este nevoie, se deschid, ca sa permita uneia sau mai multor persoane sa doarma. Sunt potrivite mai ales pentru decorarea garsonierelor, care trebuie sa integreze intr-o singura camera functiile livingului si dormitorului.

 

Dupa cum stim cu totii, de la ideea principala de canapele, s-au dezvoltat fel de fel de idei de imbunatatire. Observand ca este un spatiu care nu se foloseste de obicei, s-a gandit folosirea coltului camerei intr-un mod cat mai util. Astfel au aparut coltarele. Si acestea sunt fixe sau extensibile, pentru aceleasi motive. In momentul in care acestea au aparut si la noi, toata lumea a cumparat un coltar. Insa trebuie sa ai grija, cand iei masurile, sa iei in considerare care este latura mai lunga si latura mai scurta, pentru a se potrivi intocmai in coltul in care doriti.

 

Si pentru ca se poarta, fotoliile pe care le alegeti, de obicei, trebuie sa se potriveasca la canapelele pe care le alegeti. De aceea, de cele mai multe ori, canapelele vin la set cu fotolii, care pot fi, la randul lor, fixe sau extensibile.

coltare

Iar daca vrei sa economisesti ceva bani in timp ce iti decorezi casa, la Tamos poti alege dintre ofertele de canapele la reducere pe care magazinul le ofera. Acum stiti de unde sa va cumparati canapele de calitate, ori de care ar fi ele.

 

Tamos

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 0212 552 173