Sportul, indiferent de nivelul de performanta la care este practicat, are nevoie de o minima infrastructura. Minima, raportandu-ne la dotarile minime ale bazelor sportive din zilele noastre, dotari ce se diversifica zi dupa zi.

Infrastructura sportiva ofera indicii veridice cu privire la bunastarea economica a unei tari si a gradului sau de civilizatie. Impartita pe niveluri de performanta sau pe grupe de varsta, performanta sportiva este conditionata si de aceste dotari in care viitorii campioni sa se desfasoare.

In Romania, lucrurile stau destul de prost in ceea ce priveste nivelul de dezvoltare al infrastructurii de ordin sportiv. Curios este faptul ca, din cand in cand, auzim la televizor de anumite performante ale sportivilor nostri, fapt ce ar trebui sa atraga atentia unor autoritati sau persoane care detin puterea si au capacitatea de a schimba ceva in bine.

Acum, este foarte usor a crea facilitati de ordin sportiv de calitate, la costuri rezonabile. Iar daca singura problema o reprezinta banii, exista numeroase programe comunitare de finantare a acestor baze sportive, utilizate in scop educativ si in cazul comunitatilor in care nu a existat deloc pana acum o astfel de facilitate.

Acatrans este partenerul dumneavoastra de incredere in construirea de la A la Z a oricarui proiect ce priveste infrastructura sportiva, folosind gazon sintetic. Avand cei mai buni specialisti, cu un portofoliu generos de lucrari, ne punem la dispozitie priceperea si entuziasmul in dezvoltarea de proiecte de terenuri sportive, acoperiri de terenuri, vestiare, elemente de securitate si tot ce mai poate contine un teren de sport. Va punem la dispozitie o gama variata de suprafete, majoritatea constituite cu ajutorul gazonului sintetic, o adevarata revolutie in domeniu care ofera atat avantaje economice, cat si de ordin sportiv.

Fie ca doriti a construi un teren de fotbal, tenis, baschet sau orice alta facilitate legata de sport, apelati cu deplina incredere la serviciile Acatrans.