Oferta de apartamente de vanzare cu 2 camere din Bucuresti este accesata de obicei de familiile mici, cu un copil, existand insa de asemenea cazuri in care acest tip de apartamente sunt cautate atat de persoane singure, cat si de familii mai numeroase cu 2 sau chiar 3 copii. De obicei, bugetul pregatit pentru astfel de apartamente este cuprins intre 60 si 180 mii de euro, in functie de zona, de facilitatile conferite de complexul rezidential, precum si de suprafata apartamentului.

Considerata de catre agentiile imobiliare cea mai importanta piata, oferta de apartamente de vanzare cu 2 camere din Bucuresti este cautata de catre cei mai multi clienti, datorita faptului ca sunt mai ieftine, dar si pentru ca sunt din ce in ce mai putine familii ce au mai mult de 2 copii. Potrivit agentiei imobiliare Regatta, preturile de vanzare a apartamentelor cu 2 camere din Bucuresti variaza in functie de pozitie, complexul rezidential, facilitati, sau suprafata apartamentului, precum si de anul in care a fost construit apartamentul.

De asemenea, aceste apartamente se vand cel mai usor, timpul mediu de vanzare al unui astfel de apartament fiind de 2-3 luni de la punerea lui in vanzare, acest timp variind in functie de agentia aleasa sa reprezinte si sa promoveze acel apartament si in functie de raportul calitate-pret.

Potrivit agentiei imobiliare Regatta, apartamentele cu 2 camere nu sunt dorite numai de clientii cu familii mici, ci si de clientii singuri. Desi in general acestia aleg garsonierele, se pare ca cei care dispun de un buget mai mare, aleg sa-si cumpere apartamente cu 2 camere.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat