Compania Odin Media anunta lansarea celui mai mare portal de promovare a asociatiilor umanitare din Romania, www.asociatie-umanitara.ro

Asociatie-Umanitara.ro este un site la nivel national al carui scop este de a facilita legatura intre asociatii, fundatii umanitare si persoanele sau companiile care doresc sa se implice activ in activitati de ajutor comunitar. Ne dorim sa gazduim pe acest portal cele mai serioase asociatii umanitare din tara carora sa le oferim o buna vizibilitate si pozitionare in mediul online.

Prin prezenta dumneavostra pe portal primiti votul nostru de incredere  si o atitudine mai putin reticenta din partea celor care isi doresc sa ajute, dar nu fac acest lucru din lipsa de incredere in asociatii si in persoane care duc campanii din usa in usa. Dumneavoastra, fiind partenerul nostru, va prezentati in fata potentialilor donatori ca fiind o asociatie serioasa, in care se poate avea incredere.

Pentru a prezenta seriozitate in fata posibililor donatori, va oferim posibilitatea de a va publica si statutul, astfel incat oamenii sa aiba la dispozitie un document credibil care sa mentioneze exact scopul si obiectivele asociatiei. De asemenea, pe site-ul nostru aveti posibilitatea de a adauga conturile bancare in care oamenii pot face donatii.

Portalul Asociatie-Umanitara.ro ofera asociatiilor pagina proprie personalizata pe care isi pot prezenta campaniile umanitare, datele de contact, descrierea asociatiei, logo, descrierea serviciilor, pozitionarea pe harta interactiva, informatii utile si blog.

In plus, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele asociatilor, acestea avand posibilitatea atat sa isi administreze singure pagina, sau sa lase in seama echipei noastre, administrarea acesteia pe toata perioada de colaborarea fara alte costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

Echipa noastra de IT implementeaza permanent politici de promovare si optimizare online prin: adaugarea unui titlu semnificativ si a unui link personalizat pentru asociatia dumneavoastra, pozitionare pe harta (ajutand astfel google sa va gaseasca mult mai usor), folosirea unor cuvinte cheie astfel incat pagina sa se indexeze cat mai bine. Pe langa acestea va promovam pe retelele de socializare precum si pe blogurile de specialitate (castigand in acest fel mai multa vizibilitate). Facem lucru acesta in fiecare zi iar odata cu cresterea portalului, creste si recunoasterea fiecarui partener.

Asociatiile  care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel Asociatie-Umanitara.ro doreste sa aduca un plus de valoare asociatiilor umanitare din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.

Daca aveti o asociatie umanitara si doriti sa colaborati cu Asociatie-Umanitara.ro, va rugam sa ne contactati.
e-mail: contact@asociatie-umanitara.ro
telefon: 0722.577.606

telefon: 0727.565.309

telefon: 0724.254.144

telefon: 0721.708.750