Compania Odin Media anunta aparitia celui mai mare portal de promovare a unitatilor de cazare din Romania, www.HoteluriVilePensiuni.ro.

HoteluriVilePensiuni.ro este un portal la nivel national care are ca scop promovarea unitatilor de cazare si turism din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre unitatile de cazare si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a unitatilor care isi doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul unitatilor de cazare partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora.

Pentru persoanele care cauta explicatii, sfaturi si informati suplimentare, portalul www.HoteluriVilePensiuni.ro este un real ajutor. Pe langa unitatile de cazare, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile pentru cei care vor sa-si planifice o excursie sau vacanta. In acest sens le punem la dispozitie informatii legate de: evenimentele si obectivele turistice din Romania, agentii de turism, companii de taxi si rent-a-car .

Venim in intampinarea unitatilor de cazare prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a-si prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, precum si o galerie cu imagini sugestive. Pentru a facilita contactul intre unitatile de cazare si potentialii clienti, pozitionam pensiunile, vilele si hotelurile pe harta interactiva unde utilizatorii pot gasi exact unde sunt acestea localizate.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele unitatilor de cazare, acestea avand posibilitatea atat sa isi administreze singure pagina  cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada de colaborare fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

Echipa noastra de IT implementeaza permanent politici de promovare si optimizare online prin: adaugarea unui titlu semnificativ si a unui link personalizat pentru afacerea dumneavoastra, pozitionare pe harta (ajutand astfel google sa va gaseasca mult mai usor), folosirea unor cuvinte cheie astfel incat pagina sa se indexeze cat mai bine. Pe langa acestea va promovam pe retelele de socializare precum si pe blogurile de specialitate (castigand in acest fel mai multa vizibilitate). Facem lucru acesta in fiecare zi, iar odata cu cresterea portalului, creste si recunoasterea fiecarui partener.

Unitatile de cazare care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita si flyere in format electronic.

Astfel, Odin Media isi propune, ca prin portalul www.HoteluriVilePensiuni.ro, sa aduca un plus de valoare unitatilor de cazare din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.

Daca aveti o vila, pensiune sau un hotel si doriti sa colaborati cu HoteluriVilePensiuni.ro, va rugam sa ne contactati.
e-mail: contact@hotelurivilepensiuni.ro

telefon: 0722.577.606

telefon: 0727.565.309

telefon: 0724.254.144

telefon: 0721.708.750