Compania Odin Media anunta aparitia celui mai mare portal de promovare a serviciilor de manichiura din Romania, www.SalonDeUnghii.ro.

SalonDeUnghii.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor din Romania care ofera servicii de manichiura, dar si servicii de infumusetare, coafura si cosmetica. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre saloanele de manichiura si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a saloanelor care isi doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul saloanelor de infumusetare partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora.

Pentru persoanele care cauta explicatii, sfaturi si informati suplimentare, portalul www.SalonDeUnghii.ro este un real ajutor. Pe langa saloanele de infumusetare, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si un blog cu articole de specialitate in care incercam sa oferim informatii folositoare cu privire la mentinerea sanatatii si frumusetii unghiilor.

Venim in intampinarea saloanelor de infrumusetare prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a-si prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, precum si o galerie cu imagini sugestive. Pentru a facilita contactul intre saloanele de infrumusetare si potenatialii clienti, pozitionam saloanele pe harta interactiva unde utilizatorii pot gasi exact locatia acestora.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele saloanelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi administreze singure pagina  cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada de colaborare fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

Echipa noastra de IT implementeaza permanent politici de promovare si optimizare online prin: adaugarea unui titlu semnificativ si a unui link personalizat pentru afacerea dumneavoastra, pozitionare pe harta (ajutand astfel google sa va gaseasca mult mai usor), folosirea unor cuvinte cheie astfel incat pagina sa se indexeze cat mai bine. Pe langa acestea va promovam pe retelele de socializare precum si pe blogurile de specialitate (castigand in acest fel mai multa vizibilitate). Facem lucru acesta in fiecare zi iar odata cu cresterea portalului, creste si recunoasterea fiecarui partener.

Saloanele care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, Odin Media isi propune ca, prin portalul www.SalonDeUnghii.ro, sa aduca un plus de valoare saloanelor din Romania care ofera servicii de manichiura, prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.

Daca aveti un salon de infrumusetare si doriti sa colaborati cu SalonDeUnghii.ro, va rugam sa ne contactati.
e-mail: contact@salondenghii.ro

telefon: 0722.577.606

telefon: 0727.565.309

telefon: 0724.254.144

telefon: 0721.708.750