Compania Odin Media anunta aparitia celui mai mare portal de promovare a cabinetelor de psihologie din Romania, www.Cabinet-Psihologie.com .

Cabinet-Psihologie.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea cabinetelor de psihologie / psihiatrie din Romania. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre psihologi si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a cabinetelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul cabinetul de psihologie partener cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestuia.

Pentru persoanele care cauta explicatii, sfaturi si informati suplimentare, portalul www.Cabinet-Psihologie.com este un real ajutor. Pe langa cabinetele de psihologie, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si un blog cu articole de specialitate in care incercam sa oferim explicatii cu privire la diferite afectiuni psihice si informatii legate de cum putem face fata problemelor si stresului de zi cu zi.

Venim in intampinarea cabinetelor de psihologie  prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii, terapie si preturi practicate, precum si o galerie cu imagini sugestive. Pentru a facilita contactul intre cabinet si potenatialii clienti, pozitionam cabinetul de psihologie pe harta interactiva unde utilizatorii pot gasi exact locatia acestuia.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele cabinetelor de psihologie, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina  cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada de colaborare fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

Echipa noastra de IT implementeaza permanent politici de promovare si optimizare online prin: adaugarea unui titlu semnificativ si a unui link personalizat pentru cabinetul dumneavoastra, pozitionare pe harta (ajutand astfel google sa va gaseasca mult mai usor), folosirea unor cuvinte cheie astfel incat pagina sa se indexeze cat mai bine. Pe langa acestea va promovam pe retelele de socializare precum si pe blogurile de specialitate (castigand in acest fel mai multa vizibilitate). Facem lucru acesta in fiecare zi iar odata cu cresterea portalului, creste si recunoasterea fiecarui partener.

Cabinetele de psihologie / psihiatrie care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, Odin Media isi propune ca, prin portalul www.Cabinet-Psihologie.com, sa aduca un plus de valoare cabinetelor de psihologie / psihiatrie din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.

Daca aveti un cabinet de ppsihologie/psihiatrie si doriti sa colaborati cu Cabinet-Psihologie.com, va rugam sa ne contactati.
e-mail: contact@cabinet-psihologie.com 
telefon: 0722.577.606

telefon: 0727.565.309

telefon: 0724.254.144

telefon: 0721.708.750