Exista mai multe caracteristici dupa care sa alegi un dvr 16 canale pentru sistemul tau de securitate. Unele caracteristici sunt standard pe cand altele pot creste pretul unui dvr 16 canale. Mai jos gasiti un tabel cu cele mai importante caracteristici ale unui dvr 16 canale pret foarte bun pentru cei care au un buget mai mic

Caracteristici

Descrierea caracteristicilor dvr 16 canale

Detectie miscarePot fi setate pentru detectie miscare. Acestea detecteaza cand cineva se misca prin casa si incep inregistrarea.
Monitorizare interactivaPoti accesa dvr 16 canale prin telefonul mobil smartphone sau prin internet. Sistemul poate fi oprit sau pornit si setarile pot fi schimbate de la distanta. Deasemenea poate sa transmita alerte prin sms sau email.

 

Exista multe caracteristici oferite de diferite sisteme cu dvr insa daca la un dvr 16 canale pret ul este foarte mare sistemul trebuie sa aibe cat mai multe caracteristici de oferit. Pentru cei care nu vor sa dea foarte multi bani pe un Dvr 16 canale dar vor sa fie protejati caracteristicile de mai sus sunt un punct bun de pornire.

Cauta pe net dvr 16 canale pret si vei vedea ca sunt destul de scumpe. Dar nu trebuie neaparat sa fie asa, sunt cateva aspecte care daca le luati in considerare puteti cumpara un sistem bun la un pret mai mic.

Marimea Hard-diskului. Un dvr 16 canale inregistreaza pe un Hard drive. Marimea hard drive-ului determina cat de mult timp se vor pastra inregistrarile. Cele mai comune HDD-uri pentru dvr 16 canale sunt 500GB , 1 TB sau 2 TB. Normal cu cat este mai mic hard-diskul cu cat poti gasi un dvr 16 canale pret mai ieftin.

 Rezolutie de inregistrare

Un dvr 16 canale trebuie sa poata inregistra cel putin la rezolutie 960H pe jumate din canale. Dar daca cautati dvr 16 canale pret ul poate varia atunci cand se doreste inregistrare la rezolutie maxima pe toate canalele. Unele dvr 16 canale au cateva canale la CIF cateva la D1 si cateva la 960 H. Trebuie sa aibe cat mai multe canale la 960H daca ai camere de ultima generatie. Daca ai camere de supraveghere de 400 linii un dvr 16 canale care inregistreaza la D1 sau CIF este suficient.

Poti gasi un dvr 16 canale pret ieftin la ATU TECH!