Thailanda este fara indoiala o tara care merita sa fie vizitata, deoarece veti putea sa vedeti foarte multe atractii turistice minunate, care merita sa fie vizitate. Ca sa va puteti bucura cu adevarat de calatorie, cu siguranta doriti ca vremea sa fie favorabila. Va prezentam in urmatoarele randuri intervalurile de timp cand este recomandat sa vizitati Thailanda.

Climatul in Thailanda

Climatul din Thailanda este tropical, astfel in marea parte a anului este cald. Totusi, trebuie sa stiti ca in unele luni sunt ploi abundente. Totul despre vremea Thailandei si alte informatii utile va asteapta pe thailanda.net.In tara exista trei anotimpuri si anume:

  • aprilie – mai: cald
  • iunie – octombrie: ploi
  • noiembrie – februarie: frig

In anotimpul cald temperatura medie este in jur de 30 de grade Celsius, deci tocmai potrivit pentru plimbari si pentru a descoperi minunatiile din Thailanda. Daca doriti sa vizitati tara puteti sa organizati calatoria in marea parte a anului, deoarece temperaturile sunt adesea mari si in ceea ce priveste ploile, deoarece nu ploua mai multe ore in sir.

Vremea ideala pentru a vizita Thailanda

Nu este recomandat sa calatoriti in Thailanda cand este foarte cald sau foarte frig. Incepand din martie si pana in iunie nu sunt recomandate calatoriile, mai ales persoanelor care nu suporta caldura, deoarece termometrele pot sa indice in aceasta perioada si 40 grade Celsius. Desigur trebuie sa alegeti perioada ideala pentru calatorie si in functie de scopul calatoriei. In Thailanda puteti sa va bucurati de plaja, dar si de zonele montane, unde temperaturile sunt mai scazute, deci evitati pentru aceste tipuri de calatorii lunile friguroase.