Acorns British Style Nursery va invită cu mic cu mare la un eveniment verde dedicat intregii familii – Acorns Green Fair. Acesta se va desfasura intr-o gradina plina cu zambete si verdeata, in care parintii vor putea savura o limonada si face cumparaturi sanatoase, in timp ce copiii se vor putea bucura de spatiul generos de joaca. Targul va fi deschis vineri, 9 mai 2014, intre orele 16-18, pe strada Popa Soare, numarul 63, sector 2, Bucuresti (Acorns British Style Nursery).  

Un mediu in care sa putem locui in viitor, oprirea deteriorarii planetei inainte de a fi prea tarziu se pot obtine doar prin unirea eforturilor. Acorns isi doreste ca problemele mediului inconjurator sa fie constientizate de un numar tot mai mare de oameni, iar acest fapt sa conduca la adoptarea unui stil de viata sustenabil si verde, astfel incat copiii sa se bucure de o Planeta verde.

In cadrul targului veti putea vedea si achizitiona obiecte decorative din materiale reciclate realizate de copii, veti putea cumpara jucarii din materiale naturale de la Oakadu, haine si accesorii verzi de la Hippie Hippie Shake, degusta legume sanatoase de la Cosul de Legume si puteti admira, proba si achizitiona bijuterii realizate de catre mamele din programele Touched Romania (Touched Collection).

Green Fair este modalitatea Acorns de a-i invata pe copii cum sa pastreze Pamantul curat si verde, dar mai ales cum sa protejeze mediul inconjurator consumand si utilizând produse sanatoase si ecologice, colectand selectiv si recicland.

Va asteptam cu drag, cu mic cu mare, la Acorns Green Fair! Impreuna facem primii pasi spre un viitor mai verde, mai bun.

Invitati speciali: Cosul de Legume, Hippie Hippie Shake, Oakadu, Touched Romania

Green Fair este organizat in Acorns British Style Nursery, din Bucuresti si se va desfasura in data de 9 mai 2014, incepand cu ora 16:00, in Strada Popa Soare nr.63, sector 2 (zona Hala Traian, Foisorul de Foc).

Acorns British Style Nursery este prima organizatie din domeniul educatiei din Romania certificata Investor in People si a fost premiata cu Every Child Matters Standards Award.

Acorns este membru al Council of British International Schools, British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie),  National Children’s Bureau (Marea Britanie), Early Years – the organization for young children (Irlanda de Nord) si membru afiliat British Romanian Chamber of Commerce. De asemenea, este afiliata la International British School of Bucharest si Cross Frontier Education.

 

Contact:

Acorns British Style Nursery

Strada Popa Soare nr.63, sector 2, Bucuresti

Tel: 0720 003 069

Email: office@acorns.ro

Web: www.acorns.ro