Aceasta este o intrebare destul de buna, mai ales pentru persoanele care lucreaza in web design, deoarece parerile pot fi impartite, de la o persoana la alta, si invers. Insa un lucru este clar daca va intrebati ce este mai important pentru un web site, daca este design-ul sau autoritatea, deoarece in acest sens va putem spune ca amandoua au un grad sporit de necesitate. In primul rand, putem spune ca design-ul este important deoarece acesta este cel prin care putem atrage un numar cat mai mare de clienti, iar daca acesta va avea un aspect placut, este posibil ca acestia sa ramana pentru mai mult timp pe el, si sa citeasca detalii despre serviciile oferite si prezentate pe site.

 

Apoi, de asemenea putem spune ca si autoritatea unui site sau unui web site joaca un rol destul de important, deoarece prin aceasta puteti aduce site-ul in primele rezultate google, si in topul paginilor, ceea ce inseamna ca veti fi promovat foarte bine, iar serviciile sau produsele oferite vor fi foarte vizibile pentru cei ce va pot deveni clienti.

 
La fel de importanta pe langa cele doua aspecte ( design si autoritate ) este si ceea ce poarta denumirea de promovare online, deoarece aceasta este cea prin care site-ul dumneavoastra va creste in topul motoarelor de cautare, in cazul in care bineinteles va fi realizata corect.

In acest sens trebuie sa fiti atenti la serviciile pe care le veti primi, deoarece daca promovarea online nu va fi facuta corect este posibil ca site-ul sa nu creasca asa cum va asteptati, ba mai mult sa stagneze undeva unde clientilor le va fi destul de greu sa ajunga.

 

Deci in concluzie putem spune ca design-ul, autoritatea si aceste servicii de promovare online sunt foarte importante si dependente unele de altele, pentru ca site-ul sa se afle exact acolo unde va doriti iar veniturile de pe urma afacerii prezente in mediul online sa fie intr-o continua crestere.