Carbonheat propune solutii de incalzire in pardoseala si degivrare, unele dintre cele mai avantajoase disponibile pe piata din Romania. Experienta indelungata in sisteme de incalzire in pardoseala ii determina pe specialistii Carbonheat sa garanteze pentru fiecare lucrare efectuata, precum si pentru calitatea ireprosabila a produselor si serviciilor.

In materie de incalzire in pardoseala, echipa Carbonheat propune nu doar produse, ci si informatii detaliate despre tot ce inseamna un sistem de incalzire in pardoseala, de la instalare, componenta, pana la avantaje / beneficii. Toate aceste informatii sunt disponibile in site-ul de prezentare al companiei, www.carbonheat.ro.

Va invitam, asadar, pe site-ul nostru pentru a va informa cu privire la produsele comercializate si la serviciile pe care le desfasuram cu profesionalism, de fiecare data cand suntem solicitati.

DESPRE CARBONHEAT

CarbonHeat este un brand romanesc, format in 2008, ce are ca scop promovarea solutiilor electrice de incalzire si degivrare de cea mai buna calitate.

Incalzirea electrica prin pardoseala devine rapid una din cele mai populare forme de incalzire interioara din lume. Prin utilizarea incalzirii electrice prin pardoseala, descoperiti o noua lume a confortului superior si a eficientei energetice.

UNIC IMPORTATOR EBECO

Parteneriatul puternic pe care CarbonHeat il are cu Ebeco Suedia, lider incontestabil in domeniul solutiilor electrice de incalzire si degivrare, va asigura produse de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde de productie.

Toate produsele comercializate corespund certificarilor europene de siguranta CE.

Informatii contact:

Email: sorin@carbonheat.ro

Telefon: 0762.205.090 / 0786.602.647