Dorim să ajutăm antreprenorii să își transforme visele în afaceri de succes, acționarii întreprinderilor mari să își realizeze planurile de creștere, instituțiile publice să își atingă obiectivele și ONG-Urile să schimbe Lumea într-una mai buna, toate acestea prin Accesarea de Fonduri Europene.

Misiunea VVV CONSULT este cresterea competitivitatii mediului de afaceri romanesc prin oferirea de servicii de consultanta financiara la standarde calitative ridicate. Echipa noastra de consultanti valorifica la maxim expertiza si know how-ul, eliminand barierele pentru ca antreprenorii romani sa isi transforme VIZIUNE in Realitate accesand fonduri europene nerambursabile. Credem in puterea ideilor de a schimba lumea, in visele antreprenorilor si in realizarea lor, credem in planurile de dezvoltare si nu in ultimul rand in spiritul antreprenorial.

De Sorin

Agentie web design & dezvoltare web, specializata in crearea de site-uri web de prezentare, magazine online, campanii publicitare Facebook , Instagram si YouTube. Cu o vasta experienta in programare web si un portofoliu impresionant in Romania, Creativ24 este solutia optima pentru identitatea ta virtuala. Pana in prezent compania noastra a realizat cu succes site-uri de prezentare si magazine online.