Dupa mai bine de 5 ani de criza, piata imobiliara, in special cea a apartamentelor din Bucuresti da semne clare de revenire in forta, agentiile imobiliare bucurestene anticipand cresteri spectaculoase in piata de inchirieri si vanzari de apartamente.

Bula imobiliara se va umfla se pare in anul 2014 cu 20%, acest procent regasindu-se mai precis in numarul de tranzactii imobiliare, o parte din acest procent reprezentand si cresterea de pret . Cresterea de volum va fi in special pentru inchirieri, asteptandu-se de asemenea si cresteri de pret pentru piata de Inchirieri Apartamente acest varf fiind asteptat sa fie atins in lunile septembrie si octombrie, odata cu venirea studentilor in capitala. De asemenea, expatii genereaza cresteri pentru pietele de vanzari si inchirieri de apartamente, acestia alegand sa se mute in Bucuresti in perioada mai-august.

Conform agentiei imobiliare Regatta, piata de apartamente de vanzare va atinge maximul tot in luna octombrie, cand se pare ca conditiile de creditare vor fi „imblanzite” de BNR, cand se pare ca preturile creditelor imobiliare vor fii minime pentru perioada de dupa criza, acesta alaturi de preturile minime pentru piata de Vanzari Apartamente generand o emulatie fara precedent dupa venirea crizei imobiliare din 2008.

Astfel, aceste argumente vin sa sustina ideea bulei imobiliare, aceasta fiind asteptata cu interes maxim de catre agentiile imobiliare din Bucuresti, printre care si experimentata agentie Regatta Imobiliare.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat