Pentru consultanta si proiectare, este nevoie de un birou de arhitectura care sa va ofere servicii complete de arhitectura si proiectare necesare elaborarii si desfasurarii acestui tip de activitate. Hope Project este un birou de arhitectura alcatuit dintr-o echipa tanara si entuziasta de ingineri si arhitecti cu o experienta de peste 10 ani in proiecte case, blocuri, spatii comerciale, industriale si birouri in Bucuresti si Ilfov.

Hope Project birou de arhitectura care ofera o gama larga de servicii, orintre care putem enumera: proiectare, obtinere de avize si consultanta in faza de proiectare si executie a constructiei, astfel incat exigentele clientului sa fie convertite cat mai bine in termenii tehnici necesari derularii si finalizarii proiectului casei.

Alcatuit dintr-o echipa entuziasta si tanara de ingineri si arhitecti, cu o experienta de peste 10 ani, biroul de arhitectura Hope Project a adunat un portofoliu bogat, ce cuprinde proiecte ce variaza de la proiecte case, blocuri de locuinte, cladiri de birouri si pana la constructii industriale (hale metalice si depozite industriale) precum si sali de evenimente.

Echipa biroului de arhitectura Hope Project din Bucuresti este mereu in cautarea de noi tehnologii si materiale performante de constructii, fiind astfel mereu la curent cu tehnologiile de proiectare si arhitectura ce se produc in toata lumea, raspunzand astfel cu succes solicitarilor clientilor biroului de arhitectura, intr-un mod eficient, oferind totodata solutii arhitecturale inedite, care sa se potriveasca in acelasi timp peisajul urbanistic, si sa valorifice la maximum suprafata de teren pe care o are la dispozitie clientul.

In concluzie, la Hope Project gasesti un birou de arhitectura cu traditie in Bucuresti, in care aveti oportunitatea de a elabora proiecte exceptionale pentru casa dumneavoastra.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat