Să deschizi ușa unui notar București nu este ușor pentru mulți oameni. Și totuși… Achiziționarea de bunuri imobile, protecția familiei tale, transmiterea activelor, gestionarea activelor sau chiar crearea unei companii, acestea sunt domenii de expertiză în care notarul este un specialist experimentat!

Motive temeinice pentru a merge la notar

  • Cauți să cumperi o proprietate

Notarul este specialistul în tranzacția imobiliară. El va fi alături de tine de îndată ce promisiunea de a vinde este semnată. El te va sfătui cu privire la modalitățile de achiziție a proprietății în funcție de situația ta personală, familială și profesională. El se va asigura că ai toate informațiile esențiale despre proprietate, astfel încât să acționezi ca un cumpărător informat.

  • Vrei să-ți protejezi familia

Trăiești în cuplu de câțiva ani și eziți între căsătorie și concubinaj? Cine te poate sfătui cu privire la ce este mai bine pentru tine? Un notar București de la Biroul Notarial Certified, desigur!

Soția ta are un copil dintr-o primă uniune cu care ai legături emoționale strânse și dorești să știi cum să faci să devină moștenitorul tău? Consultă-ți notarul! Îngrijorat de ce se va întâmpla dacă mâine nu mai poți să-ți gestionezi treburile? Notarul tău are soluții!

  • Transmiterea moștenirii tale

Orice este posibil. Dând o mână de ajutor copiilor săi, anticipându-ți succesiunea, asigurând păstrarea proprietăților în familie, toate acestea sunt întrebări care fac parte din viața de zi cu zi a notarului. Experiența sa te va ghida să construiești un proiect de succesiune personalizat. Nu ai un moștenitor și dorești să faci un legat în beneficiul unei asociații sau a unei fundații care îți este aproape de inimă? Programează o întâlnire cu notarul pentru a-ți  face testamentul. Dorești să distribui proprietăți între copiii tăi pe parcursul vieții tale pentru a evita conflictele viitoare? Tot un notar București te poate ajuta.

  • Dorești să optimizezi gestionarea activelor tale

Notarul este în esență un administrator de active: un administrator de active imobiliare, desigur. Investești în venituri imobiliare, pentru a construi capital fără a mobiliza economii personale prin împrumuturi. Sau investești în acțiuni pentru a depăși constrângerea gestionării chiriașilor. Dar nu numai! Într-adevăr, practica dezmembrării bunurilor, indiferent dacă este vorba de clauzele beneficiarului unui contract de asigurare de viață sau de acțiuni, sau chiar donațiile contractelor de valorificare, fac parte din puterile notarului.

  • Vrei să îți creezi o afacere

Pentru a avea afacerea ta, pentru a fi propriul tău șef, mulți tineri aspiră la asta! O provocare infernală, o călătorie presărată cu capcane așa că este mai bine să fii însoțit și să începi pe baze solide. Notarul prezintă un avantaj major deoarece este multifuncțional. Într-adevăr, angajarea în antreprenoriat nu se întâmplă oarecum. Trebuie să treci prin prisma situației personale pentru a lua în considerare situația profesională.