Site-uri corporative, magazine online, cataloage, fluxuri de știri, portaluri de informații, piețe – aceste tipuri de resurse sunt ideale pentru promovarea în motorul de căutare dacă resursele au fost inițial optimizate SEO la crearea lor.

Indiferent de tipul de site pe care îl alegi, este mai bine să încredințezi serviciul de creare site unei agenții profesioniste. Crearea site-ului de către o echipă de experți îți va permite să creezi o resursă din paginile, secțiunile, elementele de meniu necesare. Prin crearea unui site vei putea prezenta informațiile pe care ai dorit să le promovezi, precum și informațiile pe care utilizatorii le caută pe internet. Acest lucru te va distinge în mod favorabil de concurenții cu pagini similare.

Creare site web corporativ

De obicei, site-urile corporatiste au o interfață complexă care necesită analize profunde și cercetări de piață pentru a se dezvolta. În acest caz, este deosebit de important să-ți înțelegi clar publicul țintă și nevoile acestuia. Vizitatorul site-ului trebuie să aibă acces la o cantitate mare de informații, și de aceea, site-ul trebuie să aibă un meniu convenabil și o structurare clară a paginii. Un site web corporativ poate fi considerat o resursă de informații care subliniază statutul ridicat și amploarea afacerii tale. De asemenea, un astfel de site ar trebui să atragă nu numai publicul, ci și motorul de căutare. Site-ul web corporativ este ales de acele companii care doresc să atragă trafic gratuit pe site-ul web utilizând SEO și trafic plătit, folosind publicitate. Datorită funcționalității extinse și structurii unei astfel de resurse, aceasta este promovată de un număr mare de interogări cheie. Acest lucru crește competitivitatea. Funcțiile unui site corporative sunt: instrument utilizat în vânzări sau mutarea unui vizitator prin pâlnia de vânzări pentru a finaliza o afacere,  instrument pentru creșterea traficului vizat,  platforma de publicitate care atrage noi clienți, crearea imaginii companiei.

Creare site pentru magazin online

Un magazin online este, în primul rând, o prezentare și o mișcare a cumpărătorului către vânzări directe.  Aceste site-uri constau de obicei dintr-un director clasificat. Există, de asemenea, pagini separate pentru fiecare produs cu o descriere detaliată pe cardul produsului, o secțiune cu condițiile de plată și livrare și informații de contact. Când se creează astfel de site-uri, este foarte important în prealabil,  funcționalitatea și comoditatea catalogului, astfel încât site-ul să nu fie supraîncărcat din cauza numărului mare de pagini. Principalul conținut este produsul în sine. Atenția principală ar trebui să se concentreze asupra produsului. Cu toate acestea, este necesar să fie făcute descrieți pentru condițiile de cumpărare și să se enumere de ce oferta ta este mai bună decât altele. Acest lucru este necesar pentru ca vizitatorii să aleagă oferta ta dintre multe oferte similare. Singura diferență dintre un magazin online și un site cu catalog este prezența unui coș și a plății online, care permite efectuarea unei achiziții cu câteva clicuri.