Nu întâmplător trebuie să începi cu bugetul, pentru că este principalul punct de plecare. Orice altceva depinde de ce buget ești dispus să cheltui și îți poți permite. Important este să te asiguri că acest ritual nu cântărește prea mult și nu te lasă fără economiile familiei. Un meniu botez București poți găsi la restaurantul Jadore Ballroom, chiar dacă nu dispui de mijloacele financiare pentru a organiza o petrecere fastuoasă. Poți alege unul dintre cele 3 meniuri pentru evenimente, ieftine dar atotcuprinzătoare. Fă ceea ce ești pregătit să faci, și care nu îți va aduce emoții negative în relația cu invitații. Este mult mai important să îți amintești această zi cu un zâmbet și nu ca pe una care evocă amintiri neplăcute și obligații de credit.

Meniuri restaurant Jadore Ballroom

Alege meniurile restaurantului Jadore Ballroom, create cu experiența bucătarilor specialiști în evenimente. Un astfel de meniu botez Bucuresti conține și elemente gratuite cum ar fi pachetul de băuturi Open – Bar, tortul la alegere, îmbrăcarea meselor și a scaunelor și toate acestea reprezintă un avantaj. În majoritatea cazurilor, restaurantul în sine, te poate ajuta să faci alegerea potrivită, dar dacă ai mulți invitați și evenimentul este de o amploare mai mare, este necesar un meniu fix, care să poată fi pregătit din timp. Este bine să discuți posibilitatea de a aduce unele dintre lucruri, cum ar fi plăcintă, dulciuri, tort, alcool și chiar băuturi răcoritoare. Așadar, pe lângă faptul că nu te limitezi la ceea ce oferă restaurantul, vei putea economisi, în special pentru băuturile alcoolice.

Comandarea prăjiturilor

Un alt lucru pe care ar trebui să îl faci, este să comanzi prăjiturile pentru botez, proiectate tematic și adaptate la decorul restaurantului. În afară de desertul din meniul restaurantului, poți contribui cu siguranță la starea de spirit festivă și la crearea decorului. Acesta este un plus și este destul de avantajos. Este o idee bună să faci invitațiile cu cel puțin o lună înainte de eveniment, pentru a nu plăti mai mult decât trebuie pentru meniuri.

Când planifici alegerea meniului care va fi servit oaspeților tăi, ia în considerare ora la care va avea loc petrecerea de botez. Acest lucru te va ajuta să determini dacă aperitivele și deserturile sunt adecvate sau dacă ai nevoie de un fel principal. Așa-numitul brunch poate include sucuri, băuturi calde, fructe, iaurt, cafea, tort, covrigi, produse de patiserie și feluri de mâncare cu brânză. Meniul de prânz poate consta în gustări, salate, fripturi și supe. Mesele tip bufet, în care mesele sunt servite pe tăvi și farfurii comune, elimină necesitatea personalului de serviciu, întrucât oaspeții pot alege cu ușurință mâncarea și își pot completa farfuriile. Indiferent de timp, deserturile sunt mereu la modă. Afișarea unui desert cu o inscripție, cum ar fi un tort sau prezența multor deserturi mici diferite, poate impresiona pe fiecare dintre oaspeții tăi.