Alexa Chung, model britanic, prezentator TV şi autor, ne dezvăluie secretele stilului său şi piesele selectate ca must-have pentru luna decembrie din colecţia Tommy Hilfiger Fall/Winter 2014, prezentate în calitate de Guest Editor în magazinele selectionate Tommy Hilfiger din întreaga lume, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015.

“Sunt foarte entuziasmată sa lucrez cu Tommy Hilfiger – creatorul suprem al stilului preppy”, spune Alexa Chung. ”Sunt onorată să colaborez cu unul dintre cele mai mari branduri americane de modă”.

De asemenea, Alexa declara: “Mi-aş defini stilul ca: Oximoronic. Strict casual. Masculin şi feminin. Sexily sexless.”  

 

În calitate de ambasador pentru British Fashion Council, Chung este recunoscută ca fashion icon la nivel mondial. Ea a câştigat premiul „Editor’s Choice” la Elle Style Awards, premiul „British Fashion Icon” in 2010, 2011 și 2012 la British Fashion Awards (votate de public) și a fost clasată ca No. 1 pe Best-Dressed list VOGUE UK.

Ediţia americană VOGUE a descris-o ca fiind „style bombshell” a generației sale: “A fost Sienna, iar înaintea ei, Kate Moss. Au fost Twiggy și Shrimpton. Au fost Julie Christie și Liz Taylor. Apoi, există Chung. ”

În 2009, Alexa Chung a început prin a scrie un articol pentru ziarul “The Independent”, după care a devenit contributing editor la British VOGUE. Anul trecut, prima ei carte, “IT”, a dominat topurile Amazon. Deopotrivă ghid de stil, memoriu și album, “IT” oferă fanilor ei o incursiune intimă în lumea acestei „It Girl” a timpurilor noastre.