Constanța, 27 noiembrie: City Park Mall sărbătorește Ziua Națională a României prin organizarea unui spectacol folcloric inedit. Portul, dansul și cântecul popular al românilor și etniilor din Dobrogea îi vor încânta pe constănțeni timp de 2 ore. Spectacolul va debuta cu parada costumelor populare din întreaga Românie și se va încheia cu frumoasa Horă a Unirii. În plus, campania Black Friday continuă până pe 30 noiembrie, cu promoții de până la 50% la mii de produse. Toți cei care vor face cumpărături în valoare de minim 200 lei din City Park Mall, vor câștiga premii instant sau marele premiu, o vacanță în Laponia. Cei mici sunt așteptați în Casa Moșului cu multe surprize și ateliere de creație.

Momente artistice deosebite de Ziua Națională a României

La City Park Mall, 1 Decembrie este dedicat portului, cântecului și jocului tradițional. Startul evenimentului va fi dat la ora 17.00 printr-un flashmob inedit, prin care tinerii pasionați de dans din cadrul școlii Total Dance, vor îmbina arta muzicii şi dansului modern cu elemente din folclorul autentic. Evenimentul va continua cu parada costumelor populare, pe care ansamblurile folclorice participante la eveniment le vor prezenta cu mândrie.

Tot în cadrul evenimentului, copiii Centrului Cultural Județean “Teodor Burada”  vor prezenta un program inspirat din folclorul românesc, iar ansamblurile folclorice Mugurelul din Cernavodă, Pandelașul din Medgidia și Vanghilizmo din Mihail Kogalniceanu vor pune în scenă un colaj extraordinar de dans și muzică.

În interiorul mall-ului, pe toată durata zile de 1 Decembrie, va putea fi admirată expoziţia foto “EU aleg România”. În cadrul acestei expoziții vor putea fi descoperite 100 locuri din România care merită vizitate și cu care noi, românii, ar trebui să ne mândrim. Expoziţia se va desfăşura simultan în toate oraşele din reţeaua Radio România Regional.

Black Friday și premii pentru toți cumpărătorii la City Park Mall.

Black Friday continuă la City Park Mall până pe 30 noiembrie. Magazinele vor avea reduceri semnificative de până la 50%. Așadar, pasionații de smart shopping sunt așteptați să viziteze magazinele și să profite de cele mai mici prețuri pentru achiziționarea cadourilor pentru Sfântul Andrei și Moș Nicolae.

În plus, cei care vor face cumpărături în valoare de cel puțin 200 de lei în magazinele din City Park Mall vor primi premii instant după ce prezintă bonul fiscal la Biroul de Informații. Toți participanții vor intra în cursa pentru marele premiu, o vacanță pentru toata familia în Laponia.

Casa Moșului este deschisă zilnic pentru cei mici.

Cei mici sunt așteptați și în această săptămână la Atelierul Spiridușilor din Casa Moșului pentru a construi decorațiuni pentru bradul de Crăciun și pentru a afla secretele Laponiei. La finalul atelierelor fiecare copil va fi premiat cu o diplomă de elf, care atestă că a fost un ajutor important al Moșului.

––––––

City Park Mall, inaugurat în anul 2008, este destinaƫia de shopping unde iƫi bifezi toată lista de cumpărături, într-un mod simplu şi eficient, fiind mall-ul cu cele mai multe magazine din Constanța – peste 150 magazine cu cea mai mare varietate de branduri din oraș. Descoperiți mai multe informații pe www.city-park.ro și www.facebook.com/CityParkMall

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Cristiana Dima – 0726 444 644 / cristiana.dima@mediazoom.ro
Ana-Maria Petcu – 0732 158 158 / anamaria.petcu@city-park.ro