Locurile de joaca pentru copii modele vechi, devin deseori plictisitoare si monotone. Prin urmare, trebuie sa cautam noi solutii si oportunitati pentru a crea noi locuri de joaca pentru copii, interesante si, cel mai important, sigure. Intrucat joaca este o parte integranta a dezvoltarii fizice si mentale a copilului, sarcina noastra principala, este de a dezvolta si implementa amenajari locuri de joaca care ii vor ajuta pe copii sa dezvolte sentimente de acceptare si de depasire a obstacolelor in situatii de joaca dificile. Castigand experienta in depasirea obstacolelor intr-un mod jucaus, pentru copiilor le va fi mai usor sa se adapteze obstacolelor vietii la varsta adulta. Locurile de joaca, care atrag cu complexitatea lor, uneori ca un presupus pericol, necunoscut, sunt intotdeauna de mare interes pentru copii de diferite categorii de varsta. Mai mult, cu cat este mai mic copilul, cu atat el este atras de ceva nou si necunoscut.

In lumea moderna a tehnologiilor avansate, in epoca smartphone-urilor, a diverselor gadgeturi, tablete si jocuri pe calculator, este mult mai dificil sa-i atragi pe copii in locurile de joaca in aer liber, in afara caselor sau a blocurilor. Varietatea si functionalitatea locurilor de joaca pentru copii vor ajuta la distragerea copiilor de la astfel de activitati nefolositoare la o varsta atat de frageda. Amenajarea locurilor de joaca moderne nu numai ca atrag copiii, dar le sustin si forma fizica, le dezvolta abilitatile motorii si le consolideaza sanatatea.

Amenajari locuri de joaca – o reala distractie

Locul de joaca pentru copii este locul perfect pentru o distractie activa. Acesta este un loc in care copilul poate alerga, poate sari, se poate catara, poate comunica, poate face zgomot cat doreste, intr-un cuvant poate fi el, fara a fi constrans. Si sarcina principala a adultilor este de a dota teritoriul cu locuri de joaca pentru copii, care este nu numai interesant, distractiv, dar si sigur pentru micuti. La waterboyz.ro exista o varietate de elemente pentru amenajari locuri de joaca pentru copii, atat pentru exterior, cat si pentru interior.  Iata cateva exemple: fitness exterior, gonflabile sportive interactive, locuri de joaca modulare,  tobogane gonflabile, castele gonflabile, leagane si balansoare, tobogane de exterior si multe altele.

Amenajari locuri de joaca – Siguranta si fiabilitate

Toate elementele sunt fabricate din materiale ecologice care sunt sigure pentru sanatatea copiilor. Lacurile si vopselele sunt hipoalergenice. Cadrul si suprafata fiecarui produs au urmatoarele calitati: rezistenta mare la intemperii si temperaturi extreme. Prezinta durabilitate si fiabilitate. Elementele pentru amenajari locuri de joaca pentru exterior sunt confectionate din materiale de inalta rezistenta si pot rezista la sarcini grele. Majoritatea modelelor sunt destinate utilizarii simultane de catre mai multi copii de diferite varste. Locurile de joaca atat de exterior, cat si de interior sunt proiectate pentru o varietate de jocuri.